Help ons!

Wil jij onze stichting helpen? Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld dingen organiseren waarmee je geld ophaalt voor stichting 'Lach voor een dag'. Met dat geld kan de stichting weer hele mooie dagen organiseren voor kinderen die het verdienen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het organiseren van een sponsorloop met de hele klas of spullen verkopen op de rommelmarkt bij jou in de buurt? Ook kun je samen met je vrienden lege flessen verzamelen, auto's wassen of honden uitlaten om geld op te halen. Natuurlijk kun je ook zelf iets bedenken.

Wil jij een evenement of activiteit organiseren om geld in te zamelen voor Stichting Lach voor een Dag?  Vul dan onderstaand formulier in, zodat wij weten wat je ideeën zijn. Natuurlijk moet je wel eerst even toestemming vragen aan je ouders. Ook kun je op deze manier promotiemateriaal zoals posters en flyers opvragen.

Rekeningnummer Stichting Lach voor een Dag: NL34RABO0120826135

Lees hier het verslag van de vader van Cyriel en Yannick. Zij zamelen het hele jaar door geld in voor Stichting Lach voor een Dag!

Help ons

Naam
Wat is je naam?

Geboorte datum
/ / Wat is je geboorte datum?

E-mail
Voer een geldig e-mail adres in

Telefoonnummer
Voer je telefoonnummer in

Wat ga je voor de stichting doen?
Omschrijf wat je gaat doen

Wanneer ga je dat doen?
Geef aan wanneer je de activieteit gaat uitvoeren

Klik op verzenden om jouw activiteit bij ons aan te melden. Vergeet niet om ook leuke foto’s te maken van jouw activiteit, zodat wij die op onze website kunnen plaatsen.

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input