Eline en Bram - Januari 2020

op .

Zondag 12 januari was het zover, we zouden een middag theater krijgen als verrassing. Eline en Bram kregen het pas kort van tevoren te horen en waren perplex toen er rond 12:00 uur een roze limousine de straat in kwam rijden. Lakei Senna reed met ons naar Oosterhout waar we bij restaurant De Beren opgewacht werden door Britt.

Nadat we heerlijk geluncht hadden, liepen we naar het theater daar vlakbij. Omdat Eline en Bram nog vaak Sesamstraat kijken, hadden we gekozen voor de theatershow van Sesamstraat 50 jaar live. Nog voor de show begon, mochten we eerst achter de schermen kijken en een fotosessie maken, met daarbij natuurlijk de nodige knuffels. En toen begon de show, wat hebben we genoten. We zaten heerlijk op de eerste rij zodat er voor Eline en Bram genoeg ruimte was om mee te dansen met de liedjes.

Na de show kregen Eline en Bram een tas vol cadeaus mee en toen was het tijd voor het avondeten. Heerlijk naar McDonalds! Aygul bediende ons en bleef ook gezellig zitten kletsen. Eline en Bram kregen een tapdiploma omdat ze zelf geleerd hadden hoe je ijs maakt.

Daarna was het tijd om weer naar huis te rijden, nagenietend in de limousine. Het was een dag die we echt nooit zullen vergeten en waar nog regelmatig met een grote lach aan teruggedacht wordt. Britt en Senna, superbedankt!foto Eline en Bram Sesamstraat

 

Imane - februari 2020

op .

Wat hebben wij genoten als gezin en wat zijn wij nog aan het nagenieten van deze bijzondere dag. Eén en al liefde en blijdschap hebben wij als gezin en familie mogen ervaren. Imane straalt nog steeds van blijdschap bij het terug zien van de filmpjes en foto's van deze bijzondere dag.

Even in het kort ... Om 11.00 uur werden wij opgehaald door de limousine. Imane werd opgewacht door de lakei Myrthe en chauffeur Jan. Vervolgens werd zij begeleidt op de rode loper onder toejuiching van de familie. Zij was erg onder de indruk van haar V.I.P behandeling. Oma, nichtjes en tante waren ook gezellig mee. Zij hebben speciaal voor deze dag ook kaartjes gekocht voor de voorstelling van Doornroosje omdat zij graag deze bijzondere dag samen wilden beleven met Imane.

In de limousine werden we verwelkomd met kinderchampagne en snoepjes. De rit met de limousine was al een feest op zich met de giechelende diva’s! Aangekomen bij het theater werden wij opgevangen door de rest van het geweldige en liefdevolle team, Henriëtte en Michel. Imane was net een Celebrity met de fotografen op de rode loper bij de ingang van het theater.

Voordat de voorstelling begon werden wij nog opgewacht en verwend in het Grand Cafe. Er was speciaal voor ons een tafel gereserveerd. Er was een Lach voor een Dag taart speciaal voor Imane gemaakt. De kinderen waren helemaal blij met de verwennerij. Daar bleef het niet bij..... Imane werd begeleidt naar haar eigen hotelkamer waar een prachtige roze prinsessenjurk hing. Zij straalde van blijdschap en wij zelf moesten wat traantjes wegpinken van de prachtige lach op haar gezicht en stralende oogjes. De jurk was speciaal voor haar gemaakt op maat en de jurk paste perfect. Hij stond haar beeldig! Lees meerImane collage

Naomi - december 2019

op .

Eindelijk was het dan zover….Na een heftig jaar voor ons allemaal vanwege operaties voor Naomi tot het overlijden van onze zoon/broertje waren we er echt wel even aan toe om weg te gaan…. Even weg van alles…

Wij als ouders keken er al maanden naar uit, omdat we zeker wisten dat ze het geweldig zouden vinden.
De kinderen wisten pas een week van te voren dat we weg gingen… niet waar we heen zouden gaan… We hebben er maar een "wereldreis" van gemaakt :-)  Pas toen we onderweg waren hebben we vertelt waar we heen gingen en wat vonden ze het spannend omdat we eigenlijk nog nooit een weekendje weg zijn geweest.

Na ongeveer 3 uur rijden waren we er eindelijk…. en werden we door vrijwilliger Sandra naar ons huisje gebracht. Wat een verrassing…. Alles was versierd, en er stond van alles klaar…. Echt top ! De avond genoten met elkaar bij de kinderdisco enz…

Zaterdagochtend worden we opgehaald door een lakei Piet en onze fotograaf Flavia. De kinderen kregen allebei een pietenpak die ze gelijk aan deden. En dan op naar het park. Overal naartoe met onze lieve Lakei piet. S'middags heerlijke pannenkoeken gegeten…. en weer even het park in om te gaan genieten en lol te hebben… Eind van de middag weer terug naar ons huisje waar alles voor het gourmet klaar stond. Het was heerlijk….

In de avond kwam Sinterklaas nog langs met twee Pieten om cadeautjes te brengen. Wat waren de kinderen blij met alle cadeautjes. Ook onze lieve Mats* werd niet vergeten… Een mooie kerstbal met zijn naam… Het werd even emotioneel, maar wat waren en zijn we nog steeds ontzettend dankbaar !!!

Die avond op tijd naar bed want het was toch wel een vermoeiende dag en de volgende ochtend werden we weer opgehaald om nog even samen met onze Lakei Piet te genieten in het park en mee te gaan in de parade.
Dit was toch wel erg leuk !! Maar aan alles komt een eind en zo ook aan dit super mooie weekend….

Een weekend om nooit meer te vergeten...We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat we dit mee mochten maken en zo ook even alle zorgen konden "vergeten".Naomi small 1

Larissa - december 2019

op .

Vrijdag 29 november gingen wij van huis met heel veel plezier en spanning van wat ons te wachten stond.Vrijdag lekker rustig aankomen in een mooi en leuk versierd huisje met goede begeleiding en voldoende lekkernijen, vrijdag even lekker wezen zwemmen en daarna lekker hop naar bed.
En toen was het zaterdag en wat er toen gebeurde.., staan er ineens twee pieten met Ozosnel voor je deur, even aaien en op de foto want bbbrrr wat was het koud op de vroege morgen.

Even later komt er een lief vrolijk pietje (Ashley) met een lieve fotograve (Britt) ons straatje oplopen met een zak met daarin twee mooie pietenpakken voor de meisjes. Wat waren ze blij en toen hop het park in. We hebben echt een dag van ons leven gehad.
‘s Middags lekker pannenkoeken gegeten en ook nog met de pietenparade mee geweest. Wat was ook een belevenis! Toen we aan het eind van de middag in ons huisje aankwamen werden we nog eens verrast met een plaat met vlees en vis in ons huisje. Een dag om nooit te vergeten en vol verrassingen.

En toen kwam de zondag, helaas de dag dat we naar huis moesten, maar eerst nog een dagje genieten in het park met ons lieve pietje. De meisjes waren en zijn gek op dit lieve pietje. Ook deze dag was nog een dag vol verrassingen. s' Middags met alle gezinnen lekker lunchen mmmm lekker patatjes met een snackie. Ook vandaag weer met de pietenparade mee, maar toen was bij ons kleine meisje echt haar lontje op en kon niet meer.

Toen maar besloten om de spullen te pakken en de auto in te laden om helaas terug naar huis te gaan, maar wel met een mooie herinnering dat wij dit met ons gezin hebben mogen meemaken. Allemaal bedankt voor dit super weekend alles was goed voor elkaar, echt super top geregeld.Larissa collage 2

Lex - december 2019

op .

Wat hebben we genoten! Lex werd uitgenodigd door Stichting Lach voor een dag om een weekend naar het Landgoed van Sinterklaas te komen.Om het spannend te houden wist Lex nergens van, en gelukkig viel hij in de auto in slaap en pas wakker werd toen we er bijna waren.
Bij aankomst stond Diana al op ons te wachten en heeft ons naar ons eigen huisje begeleid.

Bij aankomst bij het huisje stond al duidelijk op de deur dat het huisje voor Lex (en familie) was en ook was het huisje mooi versiert in Sinterklaas stijl. Zelfs aan de boodschappen was gedacht. Vrijdagavond konden we ons installeren in ons huisje en ons alvast voorbereiden op een spannend weekend. En ook hebben we nog even gebruik gemaakt van het Tikibad met onze waterrat.

Zaterdag ochtend werden we opgehaald door Diana en onze eigen Piet en werden we meegenomen naar het park. Helaas was papa ziek dus die bleef in het huisje. We zijn eerst naar het huis van Sinterklaas geweest. Wat was dat bijzonder om te zien! De jongens hebben zelfs stiekem even op de stoel van Sinterklaas gezeten. Daarna zijn we nog met het paard van Sinterklaas op de foto geweest en hebben we een rondje door het park gedaan. Samen met Piet in het treintje vonden ze geweldig. Er stond nog een verrassing op ons te wachten. We gingen naar het SisaSinterklaasconcert. Een geweldige mooie show voor alle leeftijden. Ook hier weer verwend met een lichtgevende staf.

Van al die activiteiten krijg je wel honger. Maar ook daar was aan gedacht! Er stonden heerlijke pannenkoeken op het menu, wat hebben we gesmuld. Maar daarna moesten we snel door zodat we naar de pietenparade konden gaan. Papa is ondertussen ook even aangesloten. We dachten mooi de parade te kijken, maar nee hoor, we mochten zelfs mee rijden in de parade. Helemaal geweldig!  Lees meer..Lex collage

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input