Stichting Lach voor een Dag

op .

"Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen, wegens een ernstige ziekte. Daarom organiseert stichting 'Lach voor een dag' een complete dag uit naar het theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan dat mooie moment.

Informatie

Wilt u één van de Vrolijke Vrienden worden, kent u een kind dat een bijzondere dag naar het theater verdient of wilt u op welke andere manier dan ook helpen om zoveel mogelijk kinderen te laten lachen? Neem dan contact op met onze stichting via het contactformulier.

AGENDA

-Fiets mee met de Fietsmolentocht op zaterdag 22 september! 

Op zaterdag 22 september organiseren de Rotary Clubs Alblasserwaard en Kinderdijk voor de zesde keer de Fietsmolentocht. De opbrengst van de tocht komt dit jaar ten goede aan Stichting Lach voor een Dag!

Net als vorig jaar kunt u zich online inschrijven op www.fietsmolentocht.nl , maar u kunt natuurlijk ook op 22 september a.s. inschrijven bij één van de stempelposten van de diverse routes (naar eigen keuze van 9 tot 70 km). 
• Inschrijven (en direct starten) kan bij elke stempelpost of (bij voorkeur) via de website
• Kinderen tot en met 12 jaar nemen gratis deel (onder begeleiding). Overige deelnemers betalen 8 Euro

Fiets ook mee met deze supergezellige fietsdag en maak bovendien kans op een dinercheque, een reischeque of een theaterbon!

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input