Stichting Lach voor een Dag

op .

"Een lach is in een flits voorbij, maar de herinnering eraan blijft altijd..."

Daarom is het belangrijk dat kinderen vaak kunnen lachen. Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen, wegens een ernstige ziekte. Daarom organiseert stichting 'Lach voor een dag' een complete dag uit naar het theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan dat mooie moment.

Informatie

Wilt u één van de Vrolijke Vrienden worden, kent u een kind dat een bijzondere dag naar het theater verdient of wilt u op welke andere manier dan ook helpen om zoveel mogelijk kinderen te laten lachen? Neem dan contact op met onze stichting via het contactformulier.

AGENDA

-Goede Doelen Dag op recreatiepark de Boshoek

Op zaterdag 19 mei 2018 is het zover en viert Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen hun 50-jarig bestaan en ook gelijk hun jaarlijkse Goede Doelen Dag. Ook dit jaar staat deze dag in het teken van Stichting Lach voor een Dag. Aan de dagplanning wordt nog gewerkt. De muziek is geregeld. 

-Aspergediner in Kampagne in Hardinxveld-Giessendam

Op zaterdag 26 mei 2018 houdt Kiwanisclub Alblasserwaard samen met Kiwanis Young Professionals het inmiddels traditionele, zeer gezellige, Aspergediner in restaurant Kampanje te Hardinxveld-Giessendam.. De avond wordt omlijst met live muziek en een loterij. De opbrengst van de avond is bestemd voor meerdere goede doelen waaronder Stichting Lach voor een Dag!

Heeft u ook zin in een gezellige avond en nog heerlijk asperges eten ook? U kunt zich hier inschrijven.

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input