Charlotte - Februari 2014

op .

Zaterdag 15 februari vond de droomdag van Charlotte plaats. Het thema van de dag was prinsessen.

Rond 11.30 uur arriveerde de visagiste bij Charlotte thuis. Op dat moment zat Charlotte al in de stoel om opgemaakt te worden en werd ze langzaam maar zeker omgetoverd tot een echte prinses. Ze kreeg zelfs echte krullen! Ook de lakei was al aanwezig en zij werd al snel de nieuwe beste vriendin van Charlotte. Toen Charlotte opgemaakt was en haar kroontje op had, was het even tijd voor een fotosessie. Je bent immers niet iedere dag zo’n mooie prinses met een echte prinsessenjurk (die ze zelfs mocht houden!). Het vriendinnetje van Charlotte mocht er deze dag ook gezellig bij zijn, evenals de tante van Charlotte.

Om 14.15 uur arriveerde de grote witte limousine voor de deur en Charlotte wist niet wat ze zag. Was dit voor haar?! De hele straat kwam een kijkje nemen. Wat was er toch allemaal aan de hand…. De lakei heeft Charlotte en haar gevolg in de limousine begeleid en de reis naar het theater in Gorinchem kon beginnen. Er werd volop gezongen in de limousine en de sfeer zat er goed in.

Aangekomen in Gorinchem werd Charlotte hartelijk ontvangen en de lakei heeft Charlotte op de rode loper naar binnen begeleid. Eenmaal in de foyer aangekomen was er een prachtig hoekje gereserveerd voor de prinses. Hier mocht het gezelschap genieten van een echte high-fris . Met alles erop en eraan. Ook hing er een slinger met “droomdag Charlotte” , dit maakte het extra speciaal. Om 15.00 uur begon de musical Assepoester. De prinses en haar gevolg werden netjes naar de stoelen begeleid en de voorstelling kon beginnen! Charlotte heeft aandachtig gekeken en was nog steeds een beetje overdonderd van alles wat haar die dag overkwam.

Na de voorstelling kreeg Charlotte een meet & greet met de cast van Assepoester. Ze mocht met iedereen op de foto en zelfs mocht ze met heel het gezelschap een kijkje nemen achter de schermen en in de kleedkamers van de hoofdrolspelers. Het kon die dag niet op, want Charlotte kreeg ook nog een cadeaupakket aangeboden van Assepoester zelf! Na alle foto’s en het cadeaupakket dat werd aangeboden namens stichting Lach voor en dag, hebben we met zijn allen heerlijk pizza gegeten in het gereserveerde zitje voor Charlotte in de foyer.

Inmiddels was Charlotte redelijk vermoeid van alle indrukken die dag en de limousine stond om 17.30 uur klaar om iedereen weer netjes naar huis te brengen. Wat zal ze een hoop te vertellen hebben als ze maandag op school komt.

We kijken terug op een goed geslaagde dag en zowel Charlotte als haar moeder hebben ontzettend genoten. De moeder gaf aan dat het een dag was die ze nooit meer zullen vergeten.

Stichting Lach voor een Dag wil graag visagist Gerda Brinkman, lakei Marjolein Pover, JustLimo, de cast van Assepoester de Musical en Theater de Nieuwe Doelen bedanken voor hun bijdrage aan deze dag.

 

klein bestand

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input