Eva - Maart 2014

op .

Eva wilde heel graag een kijkje achter de schermen tijdens een voorstelling in het theater, en daar is voor gezorgd. Ze werd netjes bij het theater opgewacht door een echte lakei. Eva kwam aan met haar beste vriendinnetje, moeder en broer. Aangekomen in het theater werd Eva gelijk meegenomen naar de theaterzaal. Hier was de opbouw nog bezig aan het decor, en de lakei wist hier van alles over te vertellen. Toen alles op het podium goed was bekeken, begeleidde de lakei iedereen naar een grote kleedkamer. Op de deur stond zelfs: V.I.P. Eva! In de kleedkamer hingen prachtige prinsessenjurken, stond er ontzettend veel make-up en schmink uitgestald en waren er een etagère en schalen vol met snoep en koek te vinden. Na wat drinken en eten had Eva meteen zin om te gaan schminken en moeder werd flink onder handen genomen.

Na een tijdje nam de lakei Eva, haar vriendin en Eva’s broertje mee naar een andere kleedkamer. Hier was de cast van Assepoester! Eva mocht ze allemaal ontmoeten en kreeg zelfs een kijkje in de grote kleedkist waar alle mooie jurken en kostuums in zaten. Eenmaal boven gekomen wilde Eva ook graag zo’n mooie jurk aan, en dat kan natuurlijk! Nadat Eva en haar vriendin een prachtige jurk aan hadden, werd de lunch binnen gebracht. Eva mocht samen met de hele cast van Assepoester mee eten.

Nog even wat mooie make-up op doen en dan snel mee naar de soundcheck. De lakei nam Eva, haar broertje en Eva’s vriendin mee naar de soundcheck, wat was dat leuk om te zien! Nog heel even, en dan begint de echte show!

Na afloop van de show was iedereen erg onder de indruk, en wat hebben ze gelachen! Als grote verrassing mocht Eva nog uitgebreid met iedereen op de foto en kreeg ze nog een prachtig cadeaupakket overhandigd.

Het was een erg geslaagde dag, hopelijk kan iedereen er met veel plezier op terug kijken!

Stichting Lach voor een Dag wil graag visagist Petra den Besten, lakei Sanne Selbeck, de cast van Assepoester de Musical en het Schaffelaartheater bedanken voor hun bijdrage aan deze dag.

 

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input