Dylano - Maart 2014

op .

Dylano is een enorme fan van Woezel & Pip. Helaas kon Dylano door zijn situatie niet naar de voorstelling van Woezel & Pip in het theater. Daarom werd er geprobeerd om een minishow van Woezel & Pip te organiseren in de buurt van Dylano, en dat is gelukt! Feestzaal de Waeg heeft hun zaal ter beschikking gesteld om hier de minishow te laten plaats vinden.

 

Bij binnenkomst werd Dylano meteen verrast door de slinger met zijn naam erop. Eenmaal binnen waren er al enkele vriendjes en vriendinnetjes van Dylano aanwezig, want ook zij mochten de show bijwonen. Dylano had het al snel naar zijn zin en verkende in zijn rolstoel de hele zaal. Alle kinderen kregen Woezel of Pip oortjes en een zakje met snoep. Toen iedereen aanwezig was begon de show. Dylano en al zijn vriendjes keken met volle aandacht naar de show en je kon ze zien genieten.

Na afloop van de show kwamen Woezel & Pip weer tevoorschijn om met iedereen op de foto te gaan. Degene die wilden mochten ook even knuffelen met de hondjes, want er was tijd genoeg voor iedereen. Om even bij te komen van de leuke show, kreeg iedereen een zakje chips.

Nadat iedereen uitgebreid op de foto was geweest met Woezel & Pip, kregen alle aanwezige kinderen een cadeaupakket met daarin een knuffel en een voorleesboekje. Nog even wat drinken, en dan lekker naar huis om te kroelen met de nieuwe knuffels J

Deze middag heeft veel betekend voor Dylano. Hij is er nog lang mee bezig geweest en heeft nog lang na kunnen genieten.

Stichting Lach voor een Dag wil graag Feestzaal de Waeg, ATG Audiovisueel en de cast van Woezel & Pip bedanken voor hun bijdrage aan deze dag.

 

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input