Roxy - september 2017

op .

Zaterdag 16 september hebben we Roxy verteld dat zondag een speciale dag zou worden, maar wel een verrassingWe hadden haar verteld dat deze dag haar vriendinnetje ook mee zou gaan. Zondagochtend begon het raden, maar wat Roxy deze dag zou gaan meemaken ging al haar voorstellingsvermogen te boven.

Om 10:30 uur werd er aangebeld. Een chauffeur en een lakei stonden voor de deur.Roxy herkende de smiley van de lakei en riep meteen we gaan naar van Hoorne. Al snel stonden de meiden bij de super gave limousine en nog sneller zaten ze erin. Kom maar op met deze unieke dag moet hun gedachten geweest zijn. De rit in de limo met (kinder) champagne en snoepjes alleen al was fantastisch, maar daar zou het zeker niet bij blijven. Roxy mocht, nadat we lekker frietjes gegeten hadden, uit een aantal jurken haar droomjurk kiezen en erna brak het omkleden en optutten aan. Roxy was niet verkleed als prinses ze was gewoon een prinses vertelde ze achteraf. Zo mooi! En wat was ze trots.

Erna mochten we een bezoekje brengen aan de cast en het podium. Het was het speciaal om de spelers van dichtbij te zien en te zien hoe het allemaal werkt en gaat op zo'n podium.En wat een enthousiasme van de cast. Een verdwijn grapje met de meiden in de kooi van hans en grietje kon natuurlijk niet uitblijven met Titus en Fien in de buurt. En toen was het tijd voor de geweldige voorstelling van Hans en Grietje. Wat was het weer lachen, gieren, brullen. Echt genieten.Na de voorstelling kwam de hele cast naar Roxy's VIP ruimte. Daar ontving Roxy cadeautjes en een heerlijke taart die Roxy later zelf mocht aansnijden.

Na het opsmikkelen van de taart was het tijd om met de limousine weer terug naar huis te gaan maar niet voordat we Roxy haar grote broer, die op kamp was geweest, opgehaald hadden met de limousine. En eenmaal thuis, tranen van verdriet dat de dag echt over was. Tranen van dankbaarheid voor deze mooie onvergetelijke dag maar bovenal tranen van geluk! Wat was dit een mooie, unieke dag om nooit, nooit meer te vergeten.

Diana, chauffeur Pieter, lakei Ashley, alle mensen van Van Hoorne, het theater, allemaal super, super bedankt voor deze voor Roxy en ons onvergetelijke dag.Lieve groet,

Petra, Lillian en dikke big smile van Roxy.

Roxy 17 september Vlaardingen HG Medium

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input