Sophie - oktober 2017

op .

Vandaag, 14 oktober,  was het eindelijk zover; onze speciale dag van stichting lach voor een dag. We hebben er lang op moeten wachten want de dag moest eerder al eens uitgesteld worden omdat Sophie te ziek was. Maar vandaag zijn we er helemaal klaar voor.

Wanneer de bel gaat, weten Sophie en Niels niet hoe snel ze naar buiten moeten komen. Want daar staat een geweldige limousine, in de lievelingskleur van Sophie. Roze. Onze persoonlijke lakei Nienke en de chauffeur zorgen ervoor dat we zo in stijl aankomen bij het theater. Daar worden we door Diana warm welkom geheten. Binnen wacht ons een heerlijke verrassing, de tafel is gedekt (met de gave ballonnen die de kinderen  vervolgens de hele dag niet meer uit het oog verliezen) en we mogen meteen aanschuiven voor de frietjes. Na het eten mogen we mee backstage en daar is een echte VIP-room voor ons ingericht. Daar vinden we een heleboel lekkers en een prachtig, op maat gemaakt, kostuum zoals Grietje draagt.

Volgende verrassing is dat we ons mogen laten schminken. Geen prinsesjes vandaag maar in het thema van Halloween, zo eng mogelijk. Nadat we even op het toneel mochten kijken en al even kennis hebben gemaakt met alle spelers, zoeken we ons plaatsje op in de zaal.Een geweldige voorstelling, leuk voor alle leeftijden. Grappig, ontroerend, meeslepend. En na de voorstelling weer terug naar de VIP-room.  Om de look van deze alternatieve grietje compleet te maken krijgen de kinderen nog een spin-tatoeage.  

Ter afsluiting staat er nog een prachtige taart klaar, en wanneer wij aan het smullen zijn komen alle musicalsterren nog even persoonlijk bij ons langs om te kletsen.  We worden verwend met een tasje met verrassing en dan zit deze dag er echt op.  We mogen weer met de limousine naar huis en nemen deze mooie herinneringen aan een geweldige dag met ons mee.

We hebben genoten. Het was geweldig.
Heel veel groetjes van Niels, Sophie, Ellen en Oma Francien
Sophie IMG 6128 groep Medium

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input