Liam - december 2017

op .

Afgelopen drie december was het een speciale dag, Liam’s Woezel en Pip wensdag. Thuis in Uithoorn was het al een drukke boel, omdat de opa’s en oma’s zich al hadden verzameld. Iedereen had er vreselijk veel zin in. Daar ging dan eindelijk de bel. Lakei Ashley en chauffeur Gerard kwamen ons ophalen met een heuse limousine! De rode loper lag zelfs voor ons klaar. Instappen in stijl en snel op weg naar het theater in Eindhoven voor een voorstelling van Woezel en Pip. In de limousine begon de pret al gelijk: snoepjes, drinken en lekker kijken naar een dvd. Een dvd van Woezel en Pip natuurlijk. Liam keek aandachtig naar Woezel en Pip, terwijl de rest zich goed amuseerde en papa een praatje maakte met Gerard, de chauffeur.

Eenmaal aangekomen werden we enthousiast ontvangen door Diana, die we nu dan eindelijk ook in het echt zagen. Opa en oma, die in Eindhoven wonen, waren daar ook al om ons te ontvangen. Eenmaal binnen mocht Liam op zijn eigen fietsje rondrijden. De grote ruimtes zijn voor hem fantastisch om in rond te rijden en al snel kwamen we een reuze Woezel en reuze Pip tegen. Uiteraard zijn we daarmee op de foto gegaan. Na een ritje door het theater werden we ontvangen in de Green Room, speciaal voor Liam ingericht. Er stond een complete feesttafel voor ons klaar. Taart, snoep, drinken, cadeautjes, noem maar op! Alles wat we wilden was aanwezig of werd geregeld. Liam kreeg een speciale Woezel en Pip trui en nog veel meer cadeautjes. Zoveel verwennerij!

Voor de voorstelling was er voor Liam nog een speciale verrassing. Overal waar we kwamen werd Liam begroet alsof ze hem al kenden. Zo leuk! Liam mocht voor de voorstelling het grote toneel op. Enthousiast reed hij op z’n fietsje tussen alle decorstukken van de Tovertuin rond en daar waren ineens Pip, de Wijze Varen, Tante Perenboom en Charlie. Maar waar was Woezel? Samen hebben we heel hard Woezel geroepen en daar kwam hij gelukkig al snel aangerend. Wauw, wat leuk om ze nu allemaal in het echt te ontmoeten en met ze op de foto te mogen. Liam kreeg daarna zijn eigen mini toneelstukje en hij werd toegezongen door de cast. Van de cast kreeg hij nog veel meer cadeautjes: een Woezel en Pip boek, een dvd, allemaal muziekcd’s en een Junior-knuffel. Voor mama en papa was dit ook een emotioneel moment, omdat we ons ineens beseften wat we allemaal meemaken met elkaar en hoe speciaal een dag als deze eigenlijk is. Dit maak je niet zomaar mee. De filmpjes van Woezel en Pip hebben Liam door een hoop moeilijke momenten heen geholpen en daarom heeft Woezel en Pip voor Liam en ons een speciale betekenis.

Daarna volgde een voorstelling over Woezel en Pip en de Rommelpiet. Iedereen mocht mee en we hadden de beste plaatsen in het theater. We konden alles heel goed zien en wat hebben we genoten. Liam keek met grote ogen en bewondering naar alles wat er op het toneel gebeurde. Een unieke ervaring voor hem. Tot slot kwam zelfs Sinterklaas nog langs in het theater na de voorstelling.

Na de voorstelling was het etenstijd en in het restaurant van het theater werd voor ons een maaltijd klaargezet: patat met frikadellen natuurlijk, want daar is Liam dol op. Lekker smikkelen en smullen. Na het eten heeft Liam weer samen met lakei Ashley gespeeld. Hij heeft door het hele restaurant gescheurd op z’n fietsje en hij heeft laten zien hoe goed hij kan voetballen.

Na het eten was de dag afgelopen en werden we weer teruggebracht naar huis. Ruim na Liam’s bedtijd werd er uiteraard weer naar Woezel en Pip gekeken in de limousine. Uiteindelijk viel Liam in diepe slaap bij mama op schoot, hij kon zijn ogen niet meer open houden na een dag vol plezier en verwondering.

Lieve Diana, Ashley, Gerard en iedereen van Van Hoorne, namens Liam bedankt voor een onvergetelijk dag! We zullen het nooit vergeten.

Liam, Anouk en RoelandIMG 7771 Liam met cast Woezel Pip bewerkt Medium

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input