Dana en Lilly - december 2017

op .

Zaterdagochtend 9 december om 11.00 was het dan eindelijk zo ver. Mama had ons al verteld dat we naar een musical van Hans en Grietje zouden gaan, en dat oma gezellig mee ging. Wij kunnen niet zo goed tegen verrassingen, dus dit was wel handig. ’s Ochtends zei mama dat ze geen zin had om met de fiets te gaan of met de auto, ze had een taxi gebeld. Om 5 minuten voor 11 riep mama dat de taxi er was. Mijn zusje en ik rende naar buiten, maar geen taxi. Wel een supercoole witte limousine. WOW!. Opeens stapte er een mevrouw uit de limousine, met een mooi pak aan met zonnetjes en grote veren op haar hoed. Toen pas werd duidelijk dat het voor ons was.

Spannend. Samen met Suna, onze lakei voor deze dag en Folkert de aardige chauffeur gingen we op weg. Wat is zo’n limousine gaaf. En er waren ook nog eens allemaal lekkere dingen en drinken aan boord. Na iets meer dan een uurtje kwamen we aan bij het theater in Almere. We werden opgewacht door 2 hele lieve dames, die ons mee naar binnen namen. Daar stond speciaal voor ons een feestelijk gedekte tafel, met een heel mooi Hans en Grietje huis vol met snoepjes en cupcakes. Er volgden allemaal verrassingen. Mijn leukste verrassing was de mooie jurk van Grietje die speciaal voor mij gemaakt was. Ik draag hem nog iedere dag. Mijn zusje was ook heel blij met de rok, maar die vond alle snoepjes en cakejes leuker.

We mochten nog bij de acteurs kijken “backstage” supergaaf. Ik ben met iedereen op de foto geweest, mijn zusje vond het iets te spannend. De musical was hartstikke grappig. We hebben erg gelachen om de grapjes van Titus. Na de voorstelling kregen we nog lekker patatjes en kwamen de acteurs nog bij ons aan tafel met…. Weer een verrassing! Sandra heeft zelfs bij mij nog een paar mooie tatoeages gemaakt, met heel veel glitter.

Na een geweldige dag was het toen weer tijd om richting huis te rijden. Mijn zusje wilde niet naar huis, die vond het zo leuk om met Suna te spelen. Ik wilde ook niet naar huis. Deze leuke dag had voor altijd door moeten gaan. Op de terugweg hebben we het nog gezellig gemaakt in de limousine. We hebben nog gevraagd of we Suna mee naar huis mochten nemen, maar dat kon niet. Jammer want ze is zo lief. Mama en oma hebben ook een hele fijne dag gehad. Ze konden lekker ontspannen en genieten van alle aandacht die wij kregen. Deze wensdag zullen wij nooit meer vergeten en ik hoop dat jullie nog vele kindjes net zo blij als mijn zusje en ik kunnen maken!

Lieve vrijwilligers van stichting Lach voor een dag, dank jullie wel voor de leukste dag die wij ooit mee hebben gemaakt.

Groetjes Dana en LillyDSC 0737 Dana Lily bewerkt

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input