Joséphine - december 2017

op .

Na wekenlang ernaar uitkijken was 1 december toch eindelijk gekomen. Na een laatste spannende week met zieke kids konden we gelukkig toch richting Het Landgoed van Sinterklaas. En wat was ons huisje mooi versierd met slingers en lekkers. We waren gelijk in de stemming.
De volgende ochtend na het ontbijt stonden de pieten al vroeg op de deur te bonzen om ons op te halen. Snel de pietenpakjes aan en met de speciale pietenkar richting de ingang. Hier stonden al veel kinderen en nog veel meer pieten te wachten. En dan mochten we eindelijk naar het Landgoed. Gelijk naar Sinterklaas gegaan en wat woont hij daar mooi!

Na een leuk gesprek en foto’s verder het park in. Daar kwamen 2 grote wensen uit van Joséphine, ze mocht het paard van Sinterklaas wortels geven en aaien. En de hulphond van 1 van de vrijwilligers was mee en deze mocht Joséphine knuffelen en uitlaten. Wat was ze aan het stralen. Toch gingen we ook nog even verder richting de achtbaan waar we met zijn allen in gingen. Wat een feest om alle kids en Prutspiet zo te zien genieten. Ons zoontje Aloïs straalde van oor tot oor, want heel vaak in de achtbaan lukt voor hem niet. Daarna lekker lunchen en weer knuffelen met de hond.

Na de heerlijke en goed verzorgde lunch weer terug richting het landgoed en meedoen met de Parade. Voor Joséphine weer een extra feest, want het hondje mocht met haar op schoot mee. Daarna naar het SiSa Sinterklaasfeest. Welk liedje zou er winnen. Tot grote opluchting van onze kids won hun favoriete nummer van De Party Pieten. Daarna nog snel in wat achtbanen. De kinderen (en ook Prutspiet ) begonnen wat moe te worden, dus na een uitgebreid afscheid van het hondje zijn we naar huis gebracht met de speciale Pietenkar. Daar stond alles klaar voor een heerlijk avondje gourmetten.

Ondanks de moeheid hebben de kinderen heerlijk genoten. Sinterklaas kwam ook nog langs met zijn Pieten en ook nog cadeautjes, toen was de avond helemaal compleet. Na weer een nachtje lekker slapen weer lekker richting het landgoed en weer knuffelen met het paard en hondje. Nog een paar attracties in met de Prutspiet en PIO-Piet en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Sophia had zo ontzettend genoten dat ze tranen met tuiten huilde toen we naar huis gingen. Gelukkig had Prutspiet beloofd nog thuis bij haar langs te komen en dat gaf wat troost. Op dinsdagmorgen waren de schoentjes dan ook gevuld en lag er nog een briefje bij van Prutspiet.

Wat hebben wij allemaal genoten van de glunderende koppies van onze kindjes. Wij kunnen er als gezin weer een hele tijd tegenaan. Stichting Lach voor een Dag BEDANKT VOOR DIT GEWELDIGE WEEKEND!!!!!

Veel liefs,  Johan, Sheila, Aloïs, Joséphine en SophiaPZW 3998 Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input