Isaura - December 2017

op .

We kwamen vrijdagavond aan, samen met haar nichtje en tante die ook mee mochten. Voor Isaura een super begin, want ze is stapelgek op haar tante en nichtje! We kregen een huisje toegewezen en er was van alles in het huisje. Een boodschappenpakket met snoep, drinken, ontbijtspulletjes, thee, frisdrank... en nog veel meer! Er was een spannende brief van Sinterklaas dat we de dag erna om 10.00 moesten klaarstaan..

Na een nacht met erg weinig slaap begonnen we enthousiast aan de nieuwe dag, Er kwam een zwarte piet binnen met pietenpakjes voor de meisjes. Isaura was helemaal onder de indruk, deze piet bleef de hele dag bij Isaura! Ze vond dit geweldig, hand in hand gingen ze in de draaimolen (en nog een keer, en nog een keer). Ze ging op de foto met Sinterklaas (toch wel eng!) en het paard van sinterklaas (helemaal het einde en ze wilde niet weg). We kregen een lunch en Isaura kon even een rustmomentje nemen, daarna mochten we meedoen met de pietenparade. Als een echte piet heeft Isaura naar iedereen gezwaaid! Daarna naar het concert met Sita, dit was helemaal geweldig! Dansen en swingen en daarna ook nog op de foto met Sita.

Na een volle dag zijn we gauw naar huis gegaan waar Isaura helemaal op was, ze was helemaal vol van de hele dag. Ze hadden gourmetspulletjes achtergelaten voor ons, dus we hebben heerlijk gegourmet! Isaura ging om 18.00 naar bed want die was zo moe.. Maar toen kwam sinterklaas nog langs! Hard werd er aan geklopt en ineens stond het hele huisje vol met Sinterklaas en Pieten! Met slaap oogjes kwam Isaura kijken wie er was, en ze kreeg een hele tas met cadeautjes! Daarna ging ze lekker naar bed toe.

De volgende dag werden de cadeaus nog eens goed weer bekeken en mochten we de dag zelf invullen. We zijn heerlijk gaan zwemmen; iets wat Isaura heerlijk vind om te doen. In de namiddag zijn we naar huis gegaan waar we weer uitgezwaaid werden door Sandra, ons contactpersoon. Bedankt Sandra, bedankt aan de stichting! Dit was een weekend om nooit meer te vergeten.

Xandra  (Trotse moeder van Isaura)Foto Isaura bewerkt

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input