Noa - januari 2018

op .

Afgelopen zondag was het dan zo ver, Noa’s wensdag….
We wisten niet veel, maar met het kleine beetje waren er toch twee behoorlijke stuiterballen in huis. De bel ging en een geweldige Lakei Piet stond voor de deur. De jongens wisten niet wat ze zagen, want achter Lakei Piet stond een hele gave limo met de allervriendelijkste chauffeur Pieter, met rode loper. Nou dan voel je, je toch even de ster van de dag.

Eenmaal in de limo was het helemaal feest, want er lagen zoveel snoepjes en drinken. Een groot feest dus. We gingen naar Nijmegen om daar een hapje te gaan eten en te kijken naar Hans & Grietje De Musical. Nadat we lekker friet met frikandel hadden gegeten liepen we lekker in het zonnetje naar de Schouwburg.

De jongens werden als VIP’s onthaalt overal, want hoewel de wensdag voor Noa was, werd er totaal geen onderscheid gemaakt, alle twee de jongens waren even speciaal. Ze ontmoeten iedereen van de crew, foto’s en herinneringen werden gemaakt, ze kregen nog meer snoepjes en lekkers, en hop naar de zaal…… wat hebben we gelachen, wat een leuke voorstelling zeg!!!! Daarna mochten ze in de artiestenfoyer, hoe gaaf was dat! Daarbij hoorde nog een geweldig mooie taart, maar ook nog meer lekkers en vooral veel gezelligheid met z’n allen.

Als afsluiter ook nog een tas vol met cadeaus en zo sloten we de dag af. Weer een gave rit terug met de limo en vol verhalen vielen ze beide in de avond heerlijk in slaap.

Lieve Diana, bedankt voor deze geweldige dag die je georganiseerd hebt, wat een vrolijkheid ben je, een echt heerlijk mens!

Liefs Noa, Nika, papa, mama en oma HennieNoa bij Hans en Grietje 2 Small

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input