Kim - oktober 2017

op .

Kim is een heel vrolijk meisje, ondanks de vele tegenslagen in haar jonge leven. Ze verdient het om eens in het zonnetje te worden gezet. Nou,....en dat werd ze!

We werden opgehaald door een mooie limousine en bij theater Zuidplein in Rotterdam werden wij hartelijk welkom geheten door vrijwilliger Tanja en het personeel van het theater. Er stond een heerlijke taart te wachten op ons en erna kwam er speciaal voor Kim een goochelaar!
Maar dat was nog niet alles.... We mochten een kijkje nemen op het toneel, waar ook nog alle acteurs op ons stonden te wachten. Na een praatje, kado's en foto's zijn wij in de zaal gaan zitten en hebben genoten van de leuke musical "Hans en Grietje". Na de voorstelling dachten wij dat we naar huis werden gebracht. Maar nee, we gingen nog eten bij de Beren restaurant in Barendrecht.

Wat een geweldige dag en wat is Kim verwend. En na de wensdag...konden wij nog zoveel nagenieten als we maar wilde, met een heel mooi fotoboek. Dank jullie wel stichting Lach voor een dag!

Moeder van KimKim met de cast in de foyer Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input