Morris - februari 2018

op .

21 augustus word ik gebeld ... Diana van Stichting Lach voor een Dag. Morris is opgegeven voor een wensdag! Tranen springen in m’n ogen. Wat ontzettend lief.
10 december zou de dag plaats vinden. Maar helaas er waren veel zorgen om Morris. I.p.v. wensdag werd hij die dag opgenomen in het Sophia kinderziekenhuis. We werden weer op de feiten gedrukt dat Morris echt een zorgenkindje is.
Er werd een nieuwe datum gepland ... 18 februari!!

Het was een stralende mooie winterdag. Morris werd opgehaald met een limobus door lakei Piet! Wat was hij verrast. Zo mooi om te zien. We gingen naar de musical Hans & Grietje in Schiedam. We werden door de grote neven en vriendinnen van Morris uitgezwaaid.

Eenmaal daar aangekomen werden we ontvangen door Diana en naar de VIP-room van Morris gebracht. Wat een snoep, chips en drinken stond daar. Echt ‘n feest!! Ook nog een mooie en vooral ook lekkere taart stond daar te wachten. Morris kreeg een kostuum van Hans ... de broek wilde hij niet aan maar verder was hij zo trots als ‘n pauw!! We mochten kijkje nemen op het toneel ... werden aan iedereen voorgesteld en wat was er een klik tussen Hans en Hansje ... Zo mooi! Morris praatte via zijn spraakcomputer en kon het niet laten om nog een grapje uit te halen. Wat heeft Morris genoten van de Musical. Ook wij als ouders en zijn broer Sem hebben enorm genoten. Na afloop nog op de foto met allemaal. En kreeg Morris ook nog kadootjes. Zo ontzettend leuk! We hebben de dag afgesloten met pannenkoeken en poffertjes en gezellig met elkaar gegeten. Wat een mooie bijzondere dag was dit.

Na paar dagen lag er een verrassing in de brievenbus. Een mooi fotoboek van de wensdag. Morris is er supertrots op en laat deze aan iedereen zien.

We kijken terug op een hele mooie speciale dag die we met elkaar als gezin hebben mee mogen maken!!! Dank jullie wel ... jullie zijn stuk voor stuk kanjers!!!! En Miranda bedankt voor het aanmelden van Morris ... echt zo lief!!

Veel liefs van Morris ...Broer Sem en natuurlijk ook van papa Wilco en mama JantineMorris 18 februari 2018

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input