Daley - februari 2018

op .

s'Ochtends worden wij opgehaald met een limousine. Chauffeur Gerard en Lakei Amber heette ons welkom. In de limousine kijken de jongens hun ogen uit.... wat een luxe. Na een half uurtje rijden komen we aan bij het Circus Theater in Scheveningen. Daar staat onze vrijwilliger Tanja en fotograaf Joke ons al op te wachten. Wat een warm welkom!! We gaan naar binnen en hebben heel het restaurant tot onze beschikking. We kijken onze ogen uit. Wow wat is dit gaaf zeg!!

Niet alleen Daley en Levi genieten maar wij ook. Nu al zoveel liefde en warmte die wij ontvangen van alle vrijwilligers die dit mogelijk voor ons maken. We gaan eerst wat drinken ...alles kan en niets is teveel. Wij kijken onze ogen uit en wat genieten wij als gezin. Tanja komt met een taart voor Daley aan lopen van Brandweerman Sam. Hij is niet alleen heel gaaf maar ook nog eens lekker. Onze kanjers stuiteren door het restaurant en zien van alles. Heerlijk om ze zo te zien genieten en even het ziek zijn van Daley te vergeten.

Daley krijgt ook nog eens een origineel Brandweerman Sam pak speciaal voor hem gemaakt met zijn naam erop!! Wat is dit waanzinnig zeg. Hij kon ook niet wachten om hem aan te doen. Lakei Amber helpt hem erbij. Terwijl Tanja bezig is met glittertatoo's. Dan is het tijd en mogen wij voordat de voorstelling begint het podium op om Daley zijn grote held te ontmoeten; Brandweerman Sam.
Heel de cast van Brandweerman Sam komt speciaal voor ons het podium op. Eerst worden onze beiden kanjers verwent met een tas vol met kadootjes. En daarna op de foto!!

Nog even en het is zover.....de voorstelling begint. Wat een geweldige show. En wat hebben wij genoten. Na de voorstelling zijn we met ze allen weer naar het restaurant gegaan. Waar we heerlijk patat met snacks hebben gegeten. En toen kwam er echt een einde aan deze waanzinnige dag. Maar zeker niet een einde aan onze mooie herinnering.

Wat zijn wij dankbaar voor deze dag. En wat een fantastische vrijwilligers die deze dag zoveel liefde en warmte hebben gegeven om deze dag onvergetelijke te maken voor ons. Nou dat is gelukt!!

Heel veel Liefs
Daley, Levi, Jillian en FerryDaley 26 februari 2018.docx Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input