Duncan - maart 2018

op .

Wat een onvergetelijke dag met letterlijk een hele brede lach is het voor Duncan & ons geweest! Duncan werd vanochtend verrast door Stichting Lach voor een Dag om zijn grote held Brandweerman Sam te gaan ontmoeten. En natuurlijk wist hij zelf nog van niets. Om 09:00u werd hij nietsvermoedend thuis opgehaald door Lakei Ashley om met de limo naar het Beatrixtheater in Utrecht te worden gebracht. Wow, dat is natuurlijk al een hele ervaring in zo’n grote auto.

Om de spanning er dan toch een beetje af te halen verklapten we in de limo alvast wat we gingen doen. Toen hij hoorde dat we naar de theatervoorstelling van Brandweerman Sam gingen kreeg hij zijn lach niet meer van zijn gezichtje. Al maanden vraagt hij: ‘Als brandweerman Sam weer in het theater komt, mag ik er dan heen!’ En waar dit vorig jaar nog niet mogelijk zou zijn geweest qua prikkels & impact, was vandaag dan toch die ‘Dag’.

Wat hebben we Duncan zien genieten. De ontmoeting met Brandweerman Sam, Elvis & Norbert Puck was enorm spannend, maar onwijs leuk. Hij heeft mee geroepen, geklapt en gelachen tijdens de voorstelling & wat is hij ontzettend verwend! En dan de dag afsluiten met ook nog eens heerlijke frietjes......

Lieve Stichting Dag voor een Lach, Ria, Lakei Ashley, Chauffeur Arie, Van Hoorne Entertainment en natuurlijk de cast van Brandweerman Sam dank jullie wel voor deze onvergetelijke & geweldig mooie dag! We hebben echt genoten en konden even alle zorgen opzij zetten. Jullie zijn toppers!

Liefs, Jasper, Renée & DuncanDuncan foto Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input