Fayen - maart 2018

op .

Wat een onwijs mega gave dag. We werden opgehaald met een limo en onze eigen lieve Lakei Nina. Champagne mocht natuurlijk ook niet ontbreken....wat een feest. De koppies van de kids stonden op glunderen. Onderweg naar Heerhugowaard waar we werden opgewacht door onze eigen paparazzi oma zodat ik ook kon genieten i.p.v alles vast willen leggen.
Daar ontmoeten we Sandra met haar prachtige lieve dochters die de hele dag net als Nina voor ons klaar stonden.

We gingen naar binnen en daar stond een tafel helemaal voor ons gereserveerd. Met een Hans en Grietje huis vol met snoepgoed en drinken wat we wilden. Daarna werden we meegenomen naar onze eigen vip verkleedkamer. En daar hingen 4 prachtige jurken klaar voor de meiden. Speciaal voor hun laten maken. Dus snel omkleden tot een prinses en natuurlijk je haren, nagels en make up laten doen als een echte prinses.

Daarna werden we meegenomen naar het podium waar de hele crew van Hans en Grietje ons op stond te wachten voor een ontmoeting en foto’s. Ook mochten ze even kijken hoe het podium verbouwen in zijn werking ging. Daarna weer even terug naar onze tafel. Even snel wat handelingen bij Fayèn doen en een plasronde met de rest van de kids. Daarna was het tijd voor de musical Hans en Grietje. Wat was het leuk. Heb zitten huilen van plezier en door de grappen die niet gepland waren. Kids genoten onwijs.

Na de musical weer naar de tafel. In dat zaaltje werd nog een afterparty gegeven waar de kids nog even lekker gedanst hebben. Daarna kwam de crew stuk voor stuk naar de tafel en deelden ze handtekeningen uit en kletsten ze met de kids. En wat zijn ze alle 4 verwend! Alle 4 een tas vol met kadootjes. Ow die koppies waren geweldig!!

Daarna met de limo weg naar een pannenkoekenhuis. Fayeline en Angelina hebben hun eigen beslag gemaakt. En onderling zijn er tattoos gezet. Heerlijk gegeten. Na het eten weer in de limo en op weg naar huis. Kindjes waren op. En ik ben ook op. Op van alle mooie indrukken. Onder de indruk van alle lieve mensen die dit voor ons wilde doen.

Dank jullie wel voor deze top dag Lakei Nina, Sandra, Evi, Maud, Britt, Paparazzi Oma en Chauffeur Jan. En bedankt de crew van Hans en GrietjeFayen en zusjes met cast HG

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input