Dean - april 2018

op .

Nadat Dean was aangemeld door een school-genootje werden we op 1 april opgehaald (En nee...het was geen 1 april grap ;) ) met een limousine en een echte lakei.Alleen dat al bracht een grote smile op Dean zijn gezichtje.

Via de rode loper stapte we in de auto en de geweldige dag was begonnen. Op naar het theater waar een tafel stond wat gezellig gedekt was met ballonnen en lekkers. We aten en dronken wat lekkers waarna we richting Dean zijn VIP kleedkamer gingen. Daar hing een heel leuk verkleed kostuum klaar. Het kostuum van Hans ,want we gingen naar de voorstelling van Hans en Grietje.

Maar voordat het zover was gingen we eerst achter de schermen kijken ,OP het podium en decor EN met de hele cast op de foto. Echt super leuk. Onze zoon maar ook zijn zus en natuurlijk wij ouders ook, genoten volop van alles.
Dan nog even snel wat drinken en dan gaat de voorstelling beginnen. Wat was het leuk en wat hebben we gelachen. Vooral omdat er ook geïmproviseerd werd, dat maakt het extra leuk.
De vermoeidheid sloeg na de voorstelling toe maar Dean genoot zo van alles dat hij gewoon doorging. Puur genieten.

Na de voorstelling kregen we een heerlijke chocoladetaart ,speciaal voor hem gemaakt.
Toen kwam ook nog de hele cast nog even naar onze tafel en verraste beide kinderen met cadeautjes. Zo vriendelijk en spontaan allemaal. Vervolgens met de limousine naar de Mac.Donalds in Roermond . Het was heel druk en hadden veel bekijks van alle winkelende mensen ,we leken net een koninklijke familie. We werden opgewacht door een rij van mensen die ons hartelijk ontvingen.
Ook daar kregen we nog lekkere paaseitjes (was eerste paasdag), aangeboden en nog een leuke percent. Bij mc Donalds kregen we maar wat we wilde en ook de ijsjes werden natuurlijk zelf door de kinderen gemaakt. Dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

De dag is omgevlogen maar wat was het allemaal leuk en vooral ook ontspannen. Die lach voor een dag......die is wel langer blijven hangen. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt super bedankt voor alles. Bedankt voor deze heerlijke dag.

Groetjes MarchaDean met de cast licht Medium

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input