Tom, Sem en Bob - april 2018

op .

Met weinig voorkennis hebben we ons laten verrassen. Een dag speciaal voor ons - dankzij een lieve vriendin! Om half 11 klaarstaan, dat weten we. Drie gespannen jongetjes stuiteren door het huis. ...... En dan ineens, staat daar een witte mega-limo! Én een heuse lakei voor de deur. De drie stuiterende jongens zijn er even stil van.

In de limo is het meteen feest, met muziek, kinderchampagne en snoep. De autorit van 45 minuten is eigenlijk te kort ..... “Onze” auto parkeert voor een theater, waar we warm worden welkom geheten. Langzaam zakt de spanning en maakt deze plaats voor nieuwsgierigheid – wat gaan we doen vandaag!? Binnen is de tafel vrolijk gedekt en aan alles is gedacht. Drinken, snoepjes, knakworst, ballonnen. Een geweldige illusionist laat ons zijn trucs zien en – nog leuker – geeft ons wat ‘insight information’. Onze jongens zijn geboeid en hangen aan zijn lippen. Tussendoor smikkelen ze van de poffertjes en pannenkoeken.

Samen met de lakei, onze chauffeur, illusionist en vrijwilligster van de stichting gaan we een kijkje nemen achter de schermen. Maar niet voordat Tom & Bob zich mogen verkleden. Voor stoere Sem hangt een coole pet klaar, want als je 12 bent verkleed je je niet meer. Weer is duidelijk- aan alles is gedacht. Op het podium heeft de cast van Hans en Grietje alle tijd voor ons. Een high five, foto, grapjes en het decor uitproberen, alles kan. Ook krijgen we een uitleg van de aardige jongens van de techniek.

Snel even een sanitaire stop, voordat we plaats nemen voor de voorstelling. En wat een leuke! Bob en Tom gaan op in het verhaal, Sem en wij moeten hartelijk lachen om Titus en Fien. Wat een duo! De tijd vliegt voorbij. Met de tranen nog op onze wangen, worden we uitgenodigd in de artiesten foyer. Een plek waar je normaal niet komt. We zitten lekker aan een stuk (prachtige) taart als met veel kabaal de cast binnenkomt. En weer hebben ze alle tijd. Ze delen een rugzak uit aan alle 3 – gevuld met super leuke en toepasselijke cadeaus. Nog wat foto’s, nog wat high fives. Onder de indruk van deze dag, stappen we weer in de limousine, welke ons veilig thuisbrengt. Een dvd-tje op, zodat iedereen even uit kan rusten.

Lieve vrijwilligers van Stichting Lach voor een Dag, lieve crew van Hans en Grietje, lieve lakei en chauffeur, lieve magiër.... (en lieve vriendin) – WAT EEN DAG!
We hebben met volle teugen genoten. Met een dikke vette glimlach kijken we terug in het mooie fotoalbum (welke we een week later via de post ontvingen) Dank jullie wel!

Ramona, Pascal, Sem Tom & BobTom en Sem Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input