Fayenne - april 2018

op .

Wat hebben wij een super leuke dag gehad op zondag 22 april. Vanmorgen werden we eerst opgehaald door een limo inclusief chauffeur en lakei Ashley. Compleet met rode loper stapten we in de limo. Fayenne en haar zussen en broertje wisten niet waar we heen gingen dus de lakei ging hints spelenen natuurlijk raadde Fayenne dat we naar de musical van Hans en Grietje gingen.

Eenmaal daar aangekomen stonden Sandra en een fotograaf ons op te wachten en gingen we eerst even wat drinken en eten en natuurlijk gingen de kinderen snoepen van het heel mooi gemaakte snoephuisje. Daarna de volgende verrassing Fayenne had een eigen kleedkamer waar een heel schattig grietje pakje hing. Dus natuurlijk meteen omkleden want we mochten daarna het toneel op bij de repetitie van Hans en Grietje. Daar was de hele cast aanwezig inclusief de hele gekke Titus en heks Fien. Met iedereen op de foto en met Titus zelfs nog even op het draaidecor van het snoephuisje wat een indrukken allemaal.

En toen de voorstelling. 6 stoelen gereserveerd voor Fayenne. Wat was het een leuke en heel soms een beetje spannende voorstelling maar wat hebben we vooral gelachen om die gekke Titus. Daarna nog even een chipje eten en wat drinken en toen kwam de hele cast nog even bij ons langs dus nog gek gedaan handtekeningen verzameld gedanst en gezongen met Titus, Fien, Hans, Grietje en de andere spelers. En tot slot voor alle kinderen nog een tas met cadeautjes wat zijn we verwend allemaal. Tijd om naar huis te gaan maar eerst nog even gezellig met de limo naar de McDonalds. En daarna moe maar echt helemaal voldaan naar huis. Om te spreken voor de kinderen het was echt een super leuke dag.

Lieve stichting Lach voor een Dag en Van Hoorne wat hebben jullie een super lieve mensen om jullie heen die dit allemaal voor ons mogelijk hebben gemaakt. Wij hebben echt genoten en willen jullie allemaal hartstikke bedanken en natuurlijk Sandra die dit allemaal heeft geregeld en zich echt met hart en ziel inzet voor de kinderen. Allemaal hartstikke bedankt.

Heel veel liefs ouders van FayenneFayenne vierkant

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input