Markus - april 2018

op .

Markus hadden wij nog niet verteld dat hij die dag zijn grote idolen Titus en Fien zou ontmoeten in het Chassé theater in Breda en naar de voorstelling Hans en Grietje zou gaan. Toen er werd aangebeld bij de voordeur en Markus met ons de deur opendeed, stond Femmy, de lakei, klaar om ons mee te nemen over de rode loper, de limousine in. Op de limo stond: Van Hoorne Entertainment en dat las Markus direct. Hij legde gelijk de link met Titus en Fien maar pas in de limo kreeg hij een persoonlijk berichtje van Titus en Fien te zien via de smartphone. Hij kon zijn geluk niet op toen Titus en Fien hem vertelden dat hij hen over een half uurtje zou ontmoeten. Wat een fantastische dag gaat dit worden!

Aangekomen in het theater stond Tanja klaar om ons op te vangen en werden we welkom geheten door de medewerker van het theater. Er was een VIP kleedkamer voor Markus geregeld en we werden heerlijk in de watten gelegd tijdens de lunch. Een lunch speciaal verzorgd voor ons gezin met vegetarische broodjes voor mama en heerlijke soep voor Markus. Aan werkelijk alles was gedacht! Ook aan een prachtig handgemaakt Titus kostuum op maat voor Markus. Markus noemde zichzelf die dag: Titus de Tweede.

In zijn mooie outfit mochten we voordat de voorstelling begon het podium op en hebben we alle spelers ontmoet en heeft Markus vooral veel moppen verteld. De voorstelling was geweldig grappig en Markus zong uit volle borst mee. "Hallo allemaal wat fijn dat jij er bent!" Het was voor ons als gezin heerlijk om hem zo te zien genieten.
Na de voorstelling kwamen alle spelers in het artiestenrestaurant bij elkaar en heeft Markus ontzettend gelachen met ze. Titus en Fien hadden mooie cadeautjes meegenomen voor Markus. Er was zelfs nog een speciale taart voor ons gemaakt, een groene Titus en Fien taart, hoe kan het ook anders op zo'n dag! 
Heel moe maar ook heel voldaan werden we daarna weer naar ons huis gebracht met de limousine, en dat maakte veel indruk. Heerlijk om als VIP behandeld te worden vandaag.

Wij willen werkelijk iedereen die deze speciale dag mogelijk heeft gemaakt, ontzettend bedanken. Markus, zijn zus en wij als ouders hebben intens genoten en deze dag is een dag geweest met een gouden randje. Een enorme steun in de rug, een oppepper en een hele waardevolle herinnering!!!! Markus komt graag zijn moppen herhalen in de Titus en Fien moppenminuut.

Foto Markus Vastenhout met cast liggend Medium

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input