Guusje - mei 2018

op .

Het sprookje van Guusje.
Er was eens een meisje die Guusje heette. Guusje had twee zusjes, Mila en Sofie. Op een mooie zonnige dag kwam er een lakei op bezoek en ze zei:..”Guusje.... wil je met mij mee komen want jouw verrassingsdag gaat beginnen...”.
Wat verschrikkelijk spannend! Buiten aangekomen lag er een rode loper klaar.... zo gaat dat met prinsessen..... en een heeeeeele lange auto.... een limousine. Daar gingen we dan met de hele familie en er waren zelfs spekjes en snoepjes in de auto jammie!!!!! In de auto gingen we helemaal los...... meezingen met Titus en Fien... feest!!!

Vervolgens kwamen we in Apeldoorn bij Theater Orpheus aan...... niet te geloven daar lag weer de rode loper klaar en er was zelfs een speciale VIP ( Very Important Princess) plek met snoepjes.....
Samen met de lakei en hofdame Monique werd Guusje meegenomen naar haar eigen kleedkamer.... ja echt... heel koninklijk waar ze een prachtig kostuum aan kreeg net als Grietje.
Voor de voorstelling van Hans en Grietje mochten we ook nog naar het snoephuisje kijken op het podium. De voorstelling was GEWELDIG.... Titus en fien waren weer heerlijk bezig en oeiii.... wat was Hans knap!!

Na afloop werd prinses Guusje nog bedolven onder de cadeautjes... en of dat nog niet genoeg was gingen we ook nog pannenkoeken eten..... gelukkig waren dieniet van de heks.... .......en Guusje leefde nog lang en gelukkig.....Guusje met de castMedium

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input