Joris en Ella - mei 2018

op .

‘s Ochtends vroeg begon de wensdag van Ella en Joris toen er een prachtige witte limousine voor de deur stopte en chauffeur Jan de rode loper uitrolde. Ella en Joris en hun broers en zussen stapten één voor één in en vonden een mooi plekje omringd met lekkere snoepjes en drankjes.

We reden naar de Avonturenboerderij Molenwaard waar we vorstelijk werden ontvangen door Sandra en de lakei die de hele dag bij ons bleef. We kregen een echte VIP behandeling met een Ella en Joris VIP tafel en VIP polsbandjes waarmee we de hele dag perfect verzorgd werden. Het was een heerlijke en zonnige dag, Ella en Joris en de broers en zussen (en de ouders) hebben zoveel plezier gehad: de voorstelling van Fien en Teun en Kikker en Eend en daarna met de sterren nog op de foto, op een pony rijden, met de paard-en-wagen op pad en nog zoveel meer! Ella en Joris waren bovendien verwend met een prachtige Fien en Teun outfit.

Aan het einde van de dag was er ook nog een verrassing voor alle kinderen en toen we weer in de limousine stapten op weg naar huis, kregen we onze glimlach niet meer van onze gezichten. Wat een top dag was het en alles tot in de puntjes verzorgd, aan werkelijk alles was gedacht. En toen werden we kort daarna thuis ook nog verrast met een mooi fotoboek van de dag waar alle herinneringen in vastgelegd waren. Wij willen dan ook de organisatie, Sandra en alle andere vrijwilligers en Avonturenboerderij Molenwaard dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor alles want deze dag zullen we allemaal niet snel vergeten!groepsfoto Joris Medium

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input