Mirre - mei 2018

op .

We hadden niks tegen de kinderen verteld. Dus ineens stond daar op zondag 13 mei om 13.25 een enorme witte limousine voor de deur! Ze stonden allebei meteen voor het raam te kijken en toen ze er achter kwamen dat ze voor ons kwamen.... renden ze enthousiast naar buiten!

In de limousine hebben we tv gekeken, lekker gedronken en snoepjes gegeten! Bij aankomst bij het theater stond Diana ons op te wachten. We werden opgewacht met een snoepjes buffet, Mirre's favoriete drinken en een heerlijke taart!

Mirre werd omgekleed als Grietje en haar zus Liene kreeg een t shirt met haar eigen naam erop! Ze werden prachtig geschminkt. Leuk detail, ze wilden graag als Unicorn worden geschminkt... een leuke uitdaging! Een beetje verbaasd stonden ze voor de show op het podium om de acteurs te ontmoeten en het decor uit te testen. Leuk dat iedereen ons stond op te wachten.

Tijdens de show bleek al snel dat Titus en Fien favoriet waren. Wat hebben we allemaal enorm moeten lachen. Titus en Fien hebben 5 nieuwe fans erbij!

Na afloop kwamen de acteurs nog even naar ons, in de kantine. De kinderen werden verrast met mooie kadootjes, de cd's worden nog steeds gedraaid bij ons thuis! We sloten de dag af met frietjes en de allerlaatste verrassing kwam later die week: een mooi fotoboek van deze onvergetelijke dag.

We hebben ons even kunnen opladen voor 3 lange dagen vol onderzoeken op 15, 16 en 17 mei.  Het fotoboek is vervolgens bij de volgende ziekenhuisopname mee naar het ziekenhuis gegaan!Mirre foto met Grietje Medium

 

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input