Youri - mei 2018

op .

Op vrijdag 25-05-2018 hadden wij een glimlach voor een dag.
De kinderen wisten van niks. Ze gingen ’s morgens om 08.30 uur gewoon naar school. Om 09.30 uur werd Youri door de juf uit de klas gelokt om hem wat te laten zien en… oeps dat is schrikken daar stonden papa en mama en de lakei te wachten. Ook zusje Ilse werd uit de klas gehaald. Met haar hele klas gingen we naar buiten en wat stond daar? Een grote limousine met chauffeur Gerard. We gingen naar kinderpretpark Julianatoren. In de limousine was champagne, snoep en muziek. Wat was het gezellig.

In Apeldoorn aangekomen stonden er nog twee lieve mensen te wachten Jet en haar man. We mochten door een speciale ingang. Daar aangekomen was er een tafel klaar gemaakt voor ons daar kwam mevrouw Suikerspin ook nog met cadeaus. Ook kwam er een heerlijke taart die Youri mocht aansnijden. Tijdens het taart eten werden we plots verrast voor Youri was er een Juulpak en voor Ilse een Juliajurk, geweldig.

Daarna het park ingegaan en genieten. We mochten halen wat we wilden aan drinken en eten. Het leukste was een watergevecht tussen papa samen met Youri en chauffeur Gerard tegen mama en de lakei Celine. En wat waren de dames fanatiek, dat was genieten. ’s Middags met z’n allen gegeten en ’s avonds ook. We mochten bestellen waar we zin in hadden.

Vrijwilligers, Julianatoren en iedereen die hielp super super bedankt! Het was een topdag om nooit te vergeten.
xxx van de hele familieyouri

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input