Hugo - mei 2018

op .

Wat hebben we de hele dag gelachen! Voor mij als moeder was de hele dag ook een verrassing, ik wist bijna niets alleen dat we (Hugo, zijn zusje, opa, oma en ik) om 10.30 uur opgehaald zouden worden thuis. Toen er werd aangebeld zag ik de verbazing van de kinderen want daar kwam lakei Amber ons ophalen met chauffeur Ron in een echte limousine!

Eenmaal in de limousine wisten we nog steeds niet waar we naar toe reden, we deden ons tegoed aan kinderchampagne en snoep en reden voorbij Schiphol dus de spanning steeg… toen we eenmaal aankwamen bij het theater in Zaandam was er een echte rode loper uitgelegd waar we overheen liepen, we voelden ons echte V.I.P’s!  We kregen eerst een heerlijke lunch, pannenkoeken en broodjes knakworst, precies wat de kinderen zo lekker vinden! Er was zo’n leuke klik met onze lieve begeleidster Diana en lakei Amber, bijzonder om te zien dat de kinderen zo snel op hun gemak waren bij hen. En lakei Amber was altijd in voor een leuk spelletje en dansje! Het bleef de hele dag door regenen met verrassingen!

Na de lunch zijn Hugo en Chloe met lakei Amber en Diana meegegaan en toen ze weer terugkwamen waren ze beide verkleed in de kostuums van Hans en Grietje! En wat zagen ze er prachtig uit! Toen werd dus de volgende verrassing duidelijk, we gingen kijken naar de musical Hans en Grietje! Maar voordat de voorstelling begon mochten we alvast op toneel het decor bekijken en de gehele cast te ontmoeten. Hugo en Chloe vonden het spannend om iedereen te ontmoeten en zijn zelfs opgesloten in het huisje van de heks! Gelukkig konden ze ontsnappen en konden we snel de show bekijken! En wat hebben we gelachen zeg! Hugo en vooral Chloe moesten zo hard lachen om de grapjes van Titus de man van de heks, die grapjes hoor ik nog steeds elke dag aan tafel. ‘Ik plas in mijn spekkie!!!!!’

Als klap op de vuurpijl hebben we na de show nog lekker taart gegeten met de hele cast, hele leuke foto’s gemaakt en de kinderen kregen allebei een tas vol met cadeaus mee naar huis! Daarna mochten we nog een keer in de limousine naar huis. De kinderen, opa en oma en ik hebben zo ontzetten genoten van die dag, het was gewoon overweldigend. De volgende dag zijn Hugo en Chloe in hun kostuum naar school gegaan om alles te kunnen vertellen in de klas.

We hebben een lach voor een dag cadeau gekregen, maar het is een lach voor altijd als we aan deze dag terug denken. Na een paar dagen werd onze lach nog groter toen we een boekje kregen met alle foto’s van die dag, een herinnering die ons altijd bij zal blijven en die ervoor heeft gezorgd dat Hugo zich een dag niet ziek heeft gevoeld, Chloe een keer geen rekening hoefde te houden met haar zieke broertje en net zoveel aandacht kreeg en opa, oma en ik die alleen maar dankbaar zijn dat we de kinderen alleen maar hebben zien lachen en genieten.
Het boekje wordt nog elke dag voorgelezen voor het slapen gaan en Fien en Titus en Hans en Grietje worden nog regelmatig nagedaan

Geweldig initiatief en bewondering en dankbaarheid voor iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt!Foto Hugo Medium

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input