Anouska - april 2018

op .

Wat een supergave en gezellige dag heeft Anouska gehad op 25 April 2018. Rond half 1 werd ze opgehaald door de hopper. De hopper was alleen veel te vroeg dus we zaten al in de hopper toen we opeens een lakei zagen lopen.... oeps bijna Lakei Saffira vergeten. Gelukkig kon ze gelijk instappen en reden we richting theater De Willem.

Daar werden we door Diana ontvangen met een tafel vol lekkers en een mooie taart voor Anouska. Na eerst wat gegeten te hebben stond er weer een verrassing te wachten… ja ja Anouska had haar eigen VIP-room waar haar Grietje jurk hing.

Nadat we haar omgetoverd hadden tot Grietje kon ze kiezen of ze mooi opgemaakt werd of dat ze geschminkt wilde worden. Ze koos ervoor om mooi opgemaakt te worden. Wel moesten Priscilla, Mariska en Romy geschminkt worden. Toen naar de volgende verrassing. We gingen op het podium kijken waar de cast van Hans en Grietje stond te wachten op ons.

Het leukste was dat Anouska samen met Titus op het draaibare schijf van het snoephuis een rondje mee mocht draaien. Wat had ze een lol. Na dit avontuur was het nog even snoepjes en drinken inslaan voor bij de voorstelling. Wat hebben we gelachen tot tranen toe. Geweldig! 
Na de voorstelling lekker even zingen en dansen in de lobby en op de foto met de cast.
Eenmaal terug in de VIP-room werd ze nog verrast door Hans en Grietje met een stapel leuke cadeautjes en herinneringen. En die gekke Titus en Fien kwamen de boel nog verder op stelten zetten. Wat een gezelligheid en een lol. Toen kwam het afscheid en bijna het einde van deze geweldige dag.

De laatste verrassing was niet alleen voor Anouska maar voor haar hele woongroep. Er werden frietjes en snacks gehaald door Diana. Wat een leuke verrassing was dit voor de hele groep. Als allerlaatste verrassing kreeg Anouska een week later een fotoboek in haar brievenbus, zodat zij nog veel vaker kan terugkijken op deze fantastische dag!bWat heeft Anouska genoten van deze dag! Dankjewel lieve Diana en Saffira voor het bezorgen van een onvergetelijke glimlach. anouska

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input