Jolanda - juni 2018

op .

Wat een superleuke dag heeft Jolanda zondag 10 juni gehad. ’s morgens stonden daar ineens Mariska, Romy en Priscilla op de stoep, met een supermooie jurk namelijk dezelfde jurk als Grietje. Jolanda was totaal verrast, ze wist nergens wat van. We gingen snel Jolanda omtoveren tot Grietje waarna de Lakei Ashley op de stoep stond die vertelde waar we heen gingen. Daarna ging de voordeurbel en stond daar een supermooie rolstoel limousine bus. Wat geweldig was dit, dus snel de bus in. Jolanda keek haar ogen uit in deze bus wat een mooie lampjes en muziek in de bus.

Eenmaal na de rit in de bus kwamen we aan bij het Oude Luxor Theater, waar Diana al op ons stond te wachten. Snel naar binnen waar er nog veel meer verrassingen waren. Eerst gingen we heerlijk lunchen. Daarna gingen we weer naar beneden, want er stond weer een verrassing te wachten. Ineens stond daar Titus in de deuropening. Titus vroeg of wij mee wilden naar het podium, dat wilden wij natuurlijk wel. Daar stond de hele cast van Hans en Grietje op Jolanda te wachten. Gezellig wat met de cast staan praten en natuurlijk ook op de foto met iedereen.

Daarna gingen we natuurlijk naar de voorstelling van Hans en Grietje, wat hebben we genoten en natuurlijk super veel gelachen. Daarna weer lekker naar Jolanda haar eigen plekje wat speciaal gereserveerd was, lekker taart gegeten en toen kwamen er ook nog bitterballen. En ineens kwam daar weer de hele cast aangelopen. Weer lekker wat zitten kletsen en toen kwamen ze ineens met een tas vol met cadeautjes aan wat een leuke verrassing was dit ook weer.

Ook nog eventjes op de foto met zijn allen en toen moesten ze weer verder want ze hadden weer een voorstelling. Daarna zat de dag er alweer bijna op, we werden weer opgehaald met de limousine bus wat geweldig was die bus. Super bedankt voor deze geweldige dag!!foto jolanda met cast Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input