Casimir - juni 2018

op .

Vol spanning zaten Casimir en Juliëtte te wachten op zondagmiddag 17 juni. Ze wisten dat we iets leuks zouden gaan doen maar wat, dat was nog een surprise! Toen de limousine voor kwam rijden wisten ze niet wat ze zagen. En nog wel met een chauffeur in een brandweer uniform en een echte lakei! De rode loper ging uit en daar gingen ze hoor, samen vol verwachting en trots de limousine in. Daar begon het feest al goed met de dvd die op stond van brandweerman Sam, champagne en snoepjes. De rit naar Veldhoven vloog voorbij, onderweg nog lekker gekke bekken getrokken naar de andere mensen op de snelweg, grote lol natuurlijk want ze zien je toch niet.

Eenmaal bij het theater aangekomen werden we al opgewacht door alle lieve vrijwilligers van de stichting en van het theater. In de mooi versierde feestruimte hebben we heerlijk genoten van de mooie en vooral lekkere taart, drinken en snoepjes. Casimir kreeg een super mooie op maat gemaakte outfit aan en werd omgetoverd tot een echte Hans! Ook kwam de cast al even langs om kennis te maken. We hebben daar lekker zitten kletsen en werden allemaal voorzien van mooie zonnetjes tatoeages.

Daarna hebben we ons plekje opgezocht in de zaal en konden we gaan genieten van de show. Wat hebben we gelachen en Casimir heeft enorm zitten swingen op de muziek. Titus kreeg de hele zaal op zijn hand met het liedje ‘Hallo allemaal’ en liet Fien een aantal keer een gek dansje uitvoeren. We hebben enorm veel lol gehad! In de feestruimte daarna lekker weer wat gedronken en hier werden de kids door de gehele cast verrast met cadeautjes! Het kon niet op en elke dag worden de dvd's en cd's gedraaid en genieten ze telkens weer opnieuw.

In het restaurant hebben we genoten van een heerlijk diner. Hamburgers, spiesjes met snacks, frietjes en een heerlijk ijsje toe, aan alles was gedacht. Moe maar ontzettend voldaan gingen we weer in de limousine die klaar stond buiten en die ons terugbracht naar huis.

Onderweg ging de muziek nog even lekker hard aan en werd er flink geswingd, de hele limousine ging ervan op en neer! We kijken terug op een geweldige middag die voorbij is gevlogen en willen iedereen die hieraan mee heeft gewerkt uit het diepst van ons hart bedanken. Het was heerlijk om te zien hoe de kids hebben genoten en wij als ouders genieten dan net zo hard mee! Chapeau voor jullie!!Casimir 2

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input