Luuk - juni 2018

op .

“Hee, de bel gaat, wie zou dat nu zijn op zondagmorgen?” Luuk rijdt met zijn rolstoel richting de voordeur. Er staat een lakei voor de deur. En die lakei is gekomen met een limousine met chauffeur! Luuk kijkt zijn ogen uit. Wat een enorme verrassing. We mogen als gezin mee voor een hele speciale dag georganiseerd door Stichting Lach voor een Dag! We rijden richting Den Bosch om naar het theater te gaan. We gaan naar Hans en Grietje!

Eenmaal aangekomen in Den Bosch staat Britt al op ons te wachten. Zij heeft de hele dag georganiseerd voor ons. We gaan eerst met z’n allen lunchen bij Grand Café Silva Ducis,  tegenover het theater. De tafel ziet er erg gezellig uit met alle versiering en snoepjes. We mogen zelf kiezen wat we willen eten en drinken en tot slot is er ook nog een appeltaartje met vuurwerk voor Luuk. Na de lunch gaan we naar het theater en mogen we richting Luuk zijn eigen kleedkamer! Spannend zeg, helemaal met de lift naar beneden naar ruimtes waar je normaal nooit mag komen.. In de kleedkamer hangen hele mooie kleren. Luuk is gek op jurken dus voor hem is er een Grietje-jurk en zijn grote broer Roel krijgt een Hans-pak. We mogen zelfs op het podium bij de acteurs kijken. We kijken onze ogen uit. Luuk is groot fan van Titus en Fien dus het is heel bijzonder dat hij ze mag ontmoeten. Luuk is zo enthousiast!

We krijgen een mooi plekje in het theater en genieten van de musical. Wat een leuke en grappige voorstelling! Er wordt regelmatig heel hard gelachen en de kinderen stralen. Na de voorstelling staan er poffertjes, bitterballen en snoepjes klaar en komen de acteurs nog even bij ons zitten en delen cadeautjes uit. Tot slot gaan we nog een ijsje eten bij Australian in den Bosch.

 Stichting Lach voor een Dag en in het bijzonder Britt, lakei Amber, chauffeur Hennie, Titus en Fien, alle andere acteurs en sponsoren ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag! We hebben alle vier ontzettend genoten van deze bijzondere ervaring. Het doet ons goed dat er zoveel lieve mensen bereid zijn om zoiets voor ons te organiseren. Jullie zijn allemaal kanjers!

 Martin, Marleen, Roel en Luukfoto Luuk Small

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input