Bibi - juli 2018

op .

Afgelopen zondag 1 juli waren wij uitgenodigd om met de stichting Lach voor een Dag een leuke dag in kinderpretpark Julianatoren te mogen mee maken... De kinderen en vooral Bibi hadden we al iets voorbereid dat we wat gingen doen en toen was het zondagmorgen, allemaal iets zenuwachtig want hoe en wat gaan we vandaag beleven! Ook voor ons als papa en mama was het spannend, want hoe zou Bibi op alles reageren? Rond half 11 kwam de limousine voorrijden met topchauffeur Folkert en 2 lakeien Beau en Henk die ons alle 3 gelijk een fijn gevoel gaven dat het een leuke dag ging worden.

In de limousine vond Bibi het nogal spannend en keek de kat nog even uit de boom, terwijl lakeien Beau en Henk de andere kinderen vermaakten... Aangekomen bij de Julianatoren werden we hartelijk ontvangen door mevrouw Suikerspin, meneer Kaasschaaf en natuurlijk de 2 toppers Sandra en Flavia (de vrijwilligers van de stichting die ons de hele dag hielpen met alles en foto’s maakten) Echt super allemaal!

In het restaurant was een tafel gereserveerd en onder een genot van een cakeje en drankje kregen de kinderen vele leuke cadeaus! Bibi kreeg een pakje van Julia die speciaal voor haar gemaakt was (super bedankt daarvoor!). Als een echte prinses liep ze rond en ze kwam steeds losser! Ze vond het geweldig ! En de lach die je dan bij haar ziet ontroerd je!

Na vele leuke attracties, lunch, snoep, ijs, en vooral heel veel gelachen was het einde aangebroken jammer genoeg... Eerst nog een patatje eten en dan in de Limo weer naar huis.. In de Limo was het 1 groot feest met de lakeien wat zijn jullie toch een toppers!

Eenmaal thuis van een geweldige terugreis was toch het moment daar......het afscheid, ik kreeg er zelf een brok van in mijn keel. Deze mensen kenden we tot vanochtend helemaal niet maar wat hebben die ons een prachtige dag bezorgd! Heerlijk om Bibi en de andere kinderen zo te zien genieten zoveel respect voor jullie!
Lakeien Beau en Henk.. onze top chauffeur Folkert... Sandra en Flavia. Natuurlijk de Julianatoren en ook iedereen die dit ook mogelijk heeft gemaakt of deel aan heeft genomen, Super bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan! Onze dag en vooral die van Bibi was helemaal geslaagd en zullen dit zeker niet vergeten, super bedankt!

Geen lach voor een dag maar een lach die alsmaar op komt bij het terugdenken aan deze dag!
Bibi aangepast Small

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input