Dian, Demi en Daan - juli

op .

Om half 9 ’s morgens moesten wij Dian, Demi en Daan al bij Opa en Oma zijn… en mama natuurlijk ook. We wisten dat “er iets” zou gaan gebeuren, maar wat??? Ook was er verteld dat er een “taxi” zou komen om ons op te halen.. . Om iets voor half 10 stopte de taxi dus voor het huis van Opa en Oma… nou ja… taxi.. een heuse limousine! Eén met alles erop en eraan: limonade, snoepjes etc. die wij zelfs mogen!

Lakei Ashley en chauffeur Jan brachten ons naar Burgers’ Zoo, waar we werden op gewacht door vrijwilligster Britt. We gingen naar het restaurant waar een aparte hoek voor ons gereserveerd was. En wat een verrassing: een overheerlijke gluten-en lactosevrije taart, en cadeautjes stonden er voor ons klaar.. WAUW. Eerst wat drinken en de lekkere taart eten…. de volgende verrassing: een speciale gids van Burgers’ Zoo leidde ons rond in de dierentuin en vertelde heel veel leuke weetjes van de dieren. Rond 13:00 uur weer terug naar het restaurant waar ze lekkere pannenkoeken kregen ,uiteraard weer gluten-en lactosevrij, met vers fruit en (soja) slagroom! Ook Mama, Opa, Oma en de rest aten gezellig met ons mee.

Na even in de speeltuin gespeeld te hebben, volgde de volgende verrassing: een heuse musical, er waren plaatsen voor ons gereserveerd op de eerste rij…(nee dan voel je je niet V.I.P.!) Na afloop een meet en greet gehad met de cast, kei-gaaf!, en nog een cd en handtekeningen gescoord. (Dian en Daan hebben de musical zelfs 2 keer gezien!). Daarna hebben we de rest nog bezichtigd in de
dierentuin wat we graag wilden zien, de Mangrove, de olifanten, de tijger, de stokstaartjes etc. De tijd vloog voorbij.

Terug in het restaurant nog een hapje gegeten en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.Na afscheid genomen te hebben van Britt in stijl weer naar huis met de limousine.

Thuis ook nog afscheid genomen van lakei Ashley en chauffeur Jan, en toen zat het er toch echt op onze verwendag. Maar wat een SUPER-dag……..HEEL VEEL DANK aan iedereen die dit mogelijk maakte: stichting Lach voor een Dag, Britt ,lakei Ashley, chauffeur Jan, Burgers’ Zoo, Erica Blom-Van Loon voor de overheerlijke taart (fijn dat mama ook eens een keer “onbezorgd” weg kon, zonder tassen met eten en drinken mee te sjouwen), echt IEDEREEN…….!

Het was een dag waar we nog heel lang met veel liefde en plezier op terug kunnen kijken samen met Mama, Opa en Oma!
Lieve groetjes van: Dian, Demi en DaanDian Demi Daan Small

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input