Sven - juli 2018

op .

Op 15 juli iets over 8 uur was het dan zover, Sven zijn wensdag waar ik lang naar uitgekeken heb (was voor Sven nog een verrassing). We werden opgehaald met een supermooie limousine, daar kwam een prachtige lakei tevoorschijn en een superlieve chauffeur. We hebben Lotte (Sven zijn vriendin) daarna opgehaald.

Onderweg naar Burgers’ Zoo hebben Sven en Lotte genoten van een filmpje en heel veel lekkere dingen. Daar aangekomen ontmoetten we Diana en begon de dag met een prachtig versierde tafel.
We hebben een gids mee gekregen die ons veel wist te vertellen over heel veel dieren. Ook hebben we ontzettend genoten van de prachtige vissenwereld en de vlindertuin. We hebben ook een supertoffe show bekeken en mochten na de show nog even kletsen en er werd een gave groepsfoto gemaakt. De kinderen kregen alle 3 nog een gave knuffel.

Helaas komt aan alles altijd weer een einde dus ook aan deze dag. Maar wij kijken met een brede glimlach terug op deze dag en willen iedereen die er aan heeft bijgedragen heel erg bedanken.
Lieve Diana, Ashley en Hennie bedankt voor deze gezellige dag zo met zijn allen.
Het was geweldig!!!!!

Groetjes Wim, Hester, Sven, Lotte en JaceSven aangepast Small 2

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input