Iris - augustus 2018

op .

Eindelijk was het zo ver, Iris haar wensdag was aangebroken... samen met haar vriendin wachtten we op het speciale vervoer. Het was ongelooflijk toen we een witte limousine voor ons huis zagen stoppen! Nadat we vol bewondering de auto hadden bekeken mochten we instappen, op weg naar de Julianatoren, een pretpark vol met leuke attracties. Het was een leuke autoreis, in een limousine hadden we nog niet eerder gezeten en de meiden raakten niet uitgekeken over de speciale auto (en wij trouwens ook niet 😊).

Bij aankomst in pretpark Julianatoren werden we opgewacht door Tanja, Ashley en fotografen Jet en Michel. Ze namen ons mee naar het restaurant waar we aan een prachtig gedekte tafel gingen zitten. We kregen wat te drinken, aten een lekker stuk zelfgemaakte taart en kregen gezelschap van mevrouw Suikerspin en meneer Kaasschaaf. Nadat we leuk hadden gekletst en flink wat foto’s hadden gemaakt, gingen we het park in. De meiden keken hun ogen uit en genoten enorm van alle attracties! En wat een leuke shows van Juul en Julia, vol met leuke liedjes en dansen. Er was zoveel te zien en te doen!

Tanja zorgde er niet alleen voor dat we de allerleukste attracties gingen bezoeken, ook lette ze erop dat we weer wat gingen eten, drinken en natuurlijk een lekker ijsje gingen halen. Geweldig wat fijn! En de gezelligheid van Ashley die met de meiden dolle pret had in attracties. Gelukkig dat Jet en Michel er waren om die mooie momenten vast te leggen op foto.

Voordat we weer in de auto stapten aten we met elkaar in het restaurant. Mevrouw Suikerspin en meneer Kaasschaaf kwamen nog even langs, leuk met elkaar op de foto, nog even kletsen en van Tanja kregen de meiden nog een glittertattoo.

Bepakt met cadeaus en wat snoep voor onderweg stapten we weer in die geweldige auto. De weg naar huis was alles behalve rustig, de meiden hadden nog energie genoeg om de kletsen over de leuke dag.

We vonden het allemaal heel erg bijzonder dat we deze dag zo met elkaar mochten beleven, georganiseerd door Stichting Lach voor een Dag. Wat een plezier en pret hebben we met elkaar gehad! Het was een dag vol met alleen maar leuke verrassingen, dat is fijn om weer eens mee te maken. Enorm bedankt lieve Tanja, Ashley, Jet en Michel voor de onvergetelijke dag. Het is een hele fijne en plezierige herinnering geworden voor ons allemaal.
Hartelijke groet, Martijn, Suzanne, Iris en JuliaIris Small

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input