Rowan - september 2018

op .

Wat waren de voorbereidingen goed en duidelijk. De dag; de kinderen waren vroeg wakker en best zenuwachtig. Mama zag de limousine al aan rijden. Dus gauw naar buiten de kinderen geroepen. Wat waren ze blij en verrast. Al die lieve mensen die uitstapten. Veel vreugde voor de kids bracht het mee. Hop naar kinderpretpark De Julianatoren, wat ze niet wisten.

Onderweg drinken en wat lekkers in de limousine, daar aangekomen was er een mooie tafel versierd met van alles. Ze waren heel blij. Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin kwamen nog even langs. De kinderen hadden een leuke tekening gemaakt. Ze hebben leuke kado’s gekregen van De Julianatoren maar ook van de Stichting. De hele dag konden de kinderen doen wat ze wilden en alles kon. Heel goed verzorgd met eten en drinken.

De lakei die de hele dag meeliep en de chauffeur en jullie van de Stichting. Diep respect hoe jullie dit zo mooi hebben gekregen en gedaan voor Rowan en voor Charissa. Het was een lange dag maar zeker de moeite waard. Een diepe buiging voor jullie allemaal, toppers echt waar. Heel erg bedankt!
Gr familie PrinsRowan collage 1

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input