Meghan - oktober 2018

op .

Na de nachtjes afgeteld te hebben was het dan zover de wensdag voor Meghan. Spannend... we werden heel luxe opgehaald in een supermooie bus met disco lichtjes, slingers en champagne.Samen met Luna, een lieve lakei die ons meenam naar het theater in  Alphen aan de Rijn. Het was een verrassing wat er allemaal ging gebeuren, we werden door Diana en Alex opgewacht bij het theater als echte V.I.P's.

Binnen werden we naar een V.I.P-room gebracht die ook al zo mooi was versierd in het thema van De Kleine Zeemeermin. Meghan had namelijk gekozen voor de musical van de kleine Zeemeermin. Er stond een supermooie zeemeermintaart klaar die te mooi was om op te eten maar wat was die lekker zeg! Onder het genot van een lekker kopje koffie en thee werd Meghan getransformeerd naar een kleine zeemeermin. Glitters, een echt zeemeerminkostuum, mooie schmink en we waren er klaar voor om de musical te gaan bekijken. Tijdens de musical hebben we zitten genieten van de mooie liedjes, de grappige boevenstreken van Titus en Fien en lekkere chipjes.

Na afloop kwam iedereen nog even bij ons langs en werd Meghan nog meer verwend met mooie cadeautjes en de cd met liedjes die we al vaak hebben terug geluisterd. Een mooie herinnering aan deze fantastische musical!
Als afsluiting hebben we nog lekker patatjes en kipnuggets gegeten en werden we met een volle buik moe, maar zeer voldaan na zo’n fantastische dag weer thuis gebracht. Naar huis in de bus heeft Meghan nog na zitten genieten wat er allemaal is gebeurd die middag, en wij ook !

Dank je wel allemaal voor deze fantastische dag, een dag waar we nog lang op terug kijken!
Na een paar dagen viel er nog een verassing op de mat.....… een mooi fotoalbum!Meghan 6316

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input