Noa - oktober 2018

op .

Rond 9 uur werden wij, prinsesje Noa, oma Irene, mama Lilian, broertje Damian en oma Tieneke thuis opgehaald met een prachtige rolstoel limousinebus, door de onwijs leuke chauffeur Evelien, de ontzettend leuke lieve Lakei Larissa en de lieve fotograaf Joke. Dit was al een overweldigend begin van deze dag. Gezellig ritje van Zaandam naar De Julianatoren in Apeldoorn. Daar werden we super enthousiast opgewacht door de ontzettend lieve leuke spontane Diana van stichting Lach voor een Dag, Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf van De Julianatoren.

Wat een welkom, zo onwijs, dit was echt een superleuke, magische, V.I.P. verwenwensdag. De hele dag werd echt alles voor ons geregeld: in/uit attracties, zo vaak je maar wilt, naar een leuke theatershow, op de foto met Jul, Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf, eten, drinken en overspoeld met kadootjes enz,enz,enz, gewoon teveel om op te noemen. Maar ook deze dag kwam ten einde. Iedereen heeft echt super veel genoten, met mooie herinneringen.

Noa heeft genoten van alles om haar heen, met haar prachtig mooie suikerspin jurk en Damian met zijn Jul/naam shirt die eigenlijk geen afscheid kon nemen van zijn beste vriendin lakei Larissa. Allemaal uitgeteld in de Limousinebus weer naar huis.

Wat hebben wij het getroffen met al deze fantastische lieve mensen om ons heen en wij willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt echt zoooooo ontzettend BEDANKEN!!!!Noa IMG 3806 aangepast

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input