Giano - september 2018

op .

Op zaterdag 22 september heeft Giano zijn bijzondere wensdag gehad. We werden ‘s morgens met een limousine opgehaald door een heuse lakei, de twee chauffeurs aan de deur met de lakei was al heel verrassend. Met de limo naar Gemert. Daar werden we ontvangen door Tanja, zij bracht ons naar een speciale mooi versierde kamer waar we lekker konden genieten van een mooie taart, snoepjes en lekker drinken. Als verassing krijgt Giano het allernieuwste kostuum van de prins, zijn zusje word omgetoverd in Rapunzel.

Samen genieten ze van de glitter-tattoos en mogen we naar de zaal om de musical van de kleine zeemeermin te bekijken. Wat een prachtige show en we genieten allemaal volop! Na de show komt iedereen van de cast ook nog naar onze kamer voor een persoonlijk contact, foto’s en ze geven allebei de kinderen een volle tas met kado’s. Wat een verwennerij allemaal.

Daarna gaan we met de limo nog naar een pannenkoekenhuis waar we allemaal gezellig eten samen. Op de terugweg naar huis word er in de limousine nog heerlijk gedanst en gezongen. En op van alle indrukken gaan we gauw slapen.

We voelden ons die dag zo ontzettend in de watten gelegd dat je echt even al je zorgen vergeet. Het was genieten met de grote G en we kijken met veel vreugde nog heel vaak het mooie fotoboek terug.Giano

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input