Luca - oktober 2018

op .

19 oktober was voor ons de dag; de wensdag voor Luca vanuit Stichting Lach voor een dag. Voor Luca en Féline was het een complete verrassing. Ze wisten alleen dat we iets leuks gingen doen. Ineens was daar onze taxi en niet zomaar één, nee het was een heuse limousine! Luca was blij verrast en door het dolle heen! Maar waar gingen we nu naar toe? Dat was nog steeds een verrassing.In de limo werden we al goed verwend. Er was drinken, een tv en een hele berg snoep!

Onder begeleiding werden we naar pretpark Julianatoren gereden. Daar werden we opgewacht door meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin. We werden als echte sterren onthaald. Julianatoren was helemaal in halloweenstijl, wat Luca helemaal geweldig vindt. Hij keek zijn ogen uit. Er was een speciale tafel voor ons gedekt, ook in halloweenstijl, waar we verwend werden met alles wat Luca lekker vindt. De hele dag zijn we als vips behandeld. Alles was super geregeld! Er was constant begeleiding bij ons gezin zodat ook mama, Rik en oma wat konden ontspannen.

Bij de voorstelling werden er mooie plaatsen gereserveerd. En bij de show van Cas de Ranger was er nog een verrassing voor Luca en Féline: een tas vol cadeautjes. En of dat nog niet genoeg was, kwamen meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ook nog cadeaus brengen toen we zaten te eten. Echt een verwendag! Als klapper op de vuurpijl heeft Féline ook nog een jaarabonnement voor de Julianatoren voor het hele gezin gewonnen!

Het was een fantastische ervaring waar we nog heel lang van zullen nagenieten!luca

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input