Fleur - oktober 2018

op .

Binnenkort hebben we een hele leuke verassing voor jullie! Zo hadden we Fleur (3 jaar) en haar zus Suze (5 jaar) en de oma’s alvast lekker gemaakt. En oma’s jullie moeten de hele dag vrij inplannen. Dit leverde al veel voorpret op want wat kon dat nu zijn?!
Enkele dagen vooraf en op de dag zelf nam de spanning nog wat toe, Suze en Fleur waren niet meer te houden. En toen ging de voordeurbel. De dames rende naar de voordeur toe en daar stond een ware lakei voor de deur. Goede middag ik ben lakei Bas en wie zijn jullie? Wij zijn Suze en Fleur. Gaan jullie vandaag met mij mee? Jaaaaaaaaaaaaa!! Weten jullie waar we heen gaan? Jaaaaaaaaa, eeuhhhh, Neeeeeeee. De dames hadden geen idee, maar we gaan mee.

Buiten stond een hééééle lange witte limousine te ronken. Cees, een hele grote vriendelijke meneer, tevens chauffeur en naar wat later op de dag bleek ook nog gezellige gesprekspartner had de rode loper al uitgerold. De dames, papa en mama en beide oma’s gingen mee. Alleen de rit in de limousine was al een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Met ook nog kinderchampagne en winegums hadden we twee ware diva’s aan boord. Met voor de dames als middelpunt lakei Bas, want die wist meer en wist de dames continu te boeien.

Uiteindelijk stopte de limo in Arnhem en werd aldaar de rode loper weer uitgerold en werden we door shownieuws fotografe Monique ontvangen (Monique de regisseur van deze speciale dag). Eén voor één stapten we uit en gingen we het theater binnen waar we de voorstelling van de Kleine Zeemeermin gingen bekijken. Bij binnenkomst stond voor Fleur een vrolijk opgemaakte tafel met taart in stijl klaar. Vervolgens naar de meet en greet met de cast op het podium. Voor onze dames natuurlijk erg indrukwekkend op de foto met o.a. de echte zeemeermin, een echte prins, koning Triton en Titus en Fien. Aansluitend genoten van de prachtige voorstelling. Daarna nog naar de after-party waar wederom liedjes werden gezongen.

En als klap op de vuurpijl kwam de volledige cast nogmaals bij Fleur en Suze om te vragen hoe ze het hadden gevonden. Waarbij ook nog enkele herinneringen/cadeautjes werden overhandigd. Ze straalden van oor tot oor. Erg opvallend hierbij was hoe oprecht de cast was en hoeveel tijd ze hiervoor namen. Erg indrukwekkend!  En als afsluiter nog heerlijk gegeten en een gezellige rit met limo naar huis. Een dag om nooit te vergeten!

Enkele dagen later ontvingen we een fotoboek in de brievenbus met een prachtige samenvatting van deze onvergetelijke dag. Het boek ligt in de woonkamer en herinnerd ons en vooral de dames telkens aan deze mooie dag van afleiding. Het boek wordt met regelmaat doorgenomen, zo blijft het vers in hun herinnering.

Monique, bedankt voor het tot in de puntjes regelen van deze dag. Alles klopte en het ontbrak aan niets, het was voor ons als ouders zelfs nog meer dan boven verwachting en we wisten al dat het leuk zou gaan worden. Ook Lakei Bas bedankt voor je enthousiasme . Fleur heeft het nog steeds veel over je! En niet te vergeten Cees de chauffeur voor de fijne rit en je gezellige aanwezigheid!
Niet te beschrijven hoeveel wij van deze dag hebben genoten! Nogmaals bedankt!foto 1 met toestemming van ouders

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input