Giovanni - december 2018

op .

De dag dat we naar Duinrell mochten.
Giovanni wist van niks, stiekem de tassen in gepakt en Giovanni zag niks. Normaal zou hij alles zien namelijk. We vertrokken met de smoes van mama heeft wat gekocht en dat moesten we ophalen. Daar aangekomen was Giovanni nog niet bewust van waar we waren, totdat we zeiden: ‘ga eens lezen wat er op dat bord staat?’. En ja hoor ‘Duinrell.’ ‘Wauw, gaaf, waren Giovanni zijn woorden! Papa en mama zeiden: ‘We blijven het hele weekend hier leuk he?’ ‘Jaaaa, dat vind ik leuk!’

De ontmoeting met Diana was erg leuk en zij bracht ons naar het huisje dat helemaal versierd was en ook vol met allemaal lekkere dingen. Giovanni was heel blij, ook broertje Daley was erg blij en vooral met de ballonnen. Giovanni was zo blij met alles wat hij zag en smikkelde lekker van de pepernoten. Het huisje zag er superleuk uit en we hebben heerlijk geslapen. Wel was Giovanni al vroeg wakker (6:00) en we moesten om 10:00 uur klaar staan voor de verassing maar dat duurde wel erg lang voor Giovanni en Daley. Die konden niet wachten en toen kwam ineens onze eigen Piet aan met echte pietenpakken. Die mochten ze allebei aandoen, ze waren zo blij en verrast.

We zijn met z’n allen naar het park gelopen en we zijn met onze Piet naar de speeltuin geweest en van de hoge glijbaan afgegaan dat was heel leuk! Ook naar het Sinterklaashuis geweest en natuurlijk naar Sinterklaas toe om een knuffel te geven. Ze vonden het prachtig! Daarna zijn we een lekker hapje gaan eten met z’n allen. We kregen lekkere patatjes met wat erbij. Héérlijk vonden ze het en tussendoor ook nog een schminktattoo laten zetten.

Daarna zijn we naar de attracties gegaan en gingen Giovanni en papa en Piet in de Falcon. Wat vond hij het leuk en nog meerdere attracties. Hij ging ook in het treintje samen met z’n broertje. En we mochten met z’n allen met de Pietenparade meerijden, dat was supergaaf. Daarna naar de Sinterklaasvoorstelling, ook hier weer héérlijk van genoten! Giovanni was heerlijk aan het meedoen en genoot er heel erg van. Vervolgens met z’n allen op de foto geweest. Wij zijn daarna nog in een attractie geweest en in de speeltuin. Daarna weer naar het huisje en daar stond een verassing klaar, de tafel was gedekt met gourmetspullen.

Maar voordat we konden beginnen kwam er nog hoog bezoek van Sinterklaas en zwarte Pieten! Wat waren ze blij want Sinterklaas had cadeautjes voor Giovanni en Daley! Wauw wat gaaf zeg. Ze vonden het zo leuk en genoten van elk pakje die ze mochten open maken! Wauw en nog eens wauw! Giovanni heeft zo genoten van de hele dag dat hij tijdens het eten er nog over sprak. Helaas was Daley heel erg moe en die redde het eten niet meer. Die was lekker gaan slapen en droomde lekker over alles wat hij mee had gemaakt, want hij riep nog in zijn slaap ‘Piet’ hahaha. Giovanni, mama en papa genoten heerlijk van het eten en later op de avond nog een chippie en daarna lekker naar bedje want Giovanni was erg moe.

Ook de laatste dag hebben we flink genoten, want de Pieten kwamen langs het huisje en wat zien we? Wauw, een paard in de tuin en niet zomaar een paard, maar het paard van Sinterklaas, Amerigo! Ze hebben het paard geaaid zo lief! We zijn met z’n allen gaan zwemmen en ze vonden het allebei heerlijk. Ook wij als papa en mama genoten er zeker van!
We zijn daarna weer naar het park gegaan en onze Piet ging gezellig weer met ons mee naar de attracties ,want Mama moest ook in de Falcon. Hahaha, we hebben ook weer genoten van de Parade. Ook daarna zijn we weer in een attractie geweest met de Pieten, wel 2x achter elkaar!

En daarna was het weer tijd om naar het huisje te gaan en in te pakken om naar huis te gaan. Iedereen stond klaar om ons uit te zwaaien. Oh wat was dat leuk, en mama moest wel even een traantje laten want we vonden het FANTASTISCH! De Kinderen hebben genoten en heel veel plezier gehad in alles! We hebben genoten van alles en dankbaar dat we dit mochten mee maken! Dit waren dagen om nooit meer te vergeten! Dank jullie wel!!combifoto Gioviani

 

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input