Elin - december 2018

op .

Wij mochten in het eerste weekend van december naar ‘het landgoed van Sinterklaas’ in Duinrell. Wat hebben we genoten! We zijn het hele weekend in de watten gelegd!

Op vrijdag kwamen we aan bij Duinrell en daar werden we bij de receptie opgewacht door de vrijwilligers van stichting Lach voor een Dag. We werden naar ons huisje gebracht en daar werden we al verrast doordat het huisje versierd was met ballonnen, slingers en allerlei lekkers. Er lag een brief op tafel dat we de volgende dag om 10 uur klaar moesten staan voor de volgende verrassing. Dat wilden we natuurlijk wel!

En na een nacht heerlijk te hebben geslapen stond er de volgende morgen, even voor 10 uur ineens een Piet voor de deur, samen met Diana. De kinderen waren erg enthousiast omdat er een Piet bij was en ze kregen een prachtig pietenpakje.
Daarna zijn we naar het attractiepark gegaan. Hier hadden we de mogelijkheid om te genieten van alles wat het park biedt en tot onze verbazing liep de Piet de hele dag met ons mee. Ze vroeg aan ons, en vooral aan onze jongste dochter, wat we wilden doen en zij ging overal mee naar toe. Ze, Piet Joy, deed ontzettend leuk mee met alle activiteiten en heeft het ons erg naar de zin gemaakt.

We kregen tijdens deze dag een lunch aangeboden, we mochten meerijden in de ‘Pietenparade’ en we mochten door de “nooduitgang” naar binnen bij het SiSa Sinterklaasconcert. Tijdens dit concert werden de kinderen ook weer enorm in het zonnetje gezet! Ze mochten vooraan zitten, ze kregen een lichtgevende ‘toverstaf’ en hadden alle ruimte om te dansen en te springen! Lees hier het complete verslag.

Elin Veldhuis bewerkt2

Na dit alles waren de kinderen uitgeteld door de fantastische dag en toen we bij ons huisje aankwamen werden we weer verrast. De tafel was voor ons gedekt, er stond een gourmetset klaar met vers stokbrood en een vleesschaal in de koelkast. We vonden het geweldig dat de mensen van de stichting er zelfs aan hadden gedacht om ons rustig als gezin te laten eten na deze overweldigende dag. Toen we bijna klaar waren met eten werd er ineens aan de deur geklopt, en wie stond daar voor de deur? Sinterklaas en twee Pieten! Alweer een geweldige verrassing! De Pieten hadden een zak vol cadeaus mee die werden uitgedeeld aan de kinderen. Wat hebben we genoten! De blije gezichtjes van de kinderen bij het zien van Sinterklaas, daar geniet iedere ouder van. Moe maar voldaan hebben we nog een nacht geslapen in ons huisje.

De volgende morgen hebben we heerlijk gezwommen in het Tikibad. Ook daar hebben we ons erg goed vermaakt en genoten van elkaar. Rond 14:00 uur gingen we weer naar huis. Ook nu werden we verrast door Diana en de Pieten die ons uit kwamen zwaaien. Onze jongste dochter mocht eerst nog een rondje mee in een golfkarretje, en op schoot bij haar lievelingspiet, Joy! Ze straalde van oor tot oor! Daarna zijn we met een glimlach op ons gezicht naar huis gereden, een glimlach die er tot nu toe nog steeds is.

Wat hebben we genoten! En wat voelden we ons speciaal! Dit is allemaal niet in woorden uit te drukken! Jullie hebben ons een onvergetelijk weekend bezorgd!

Om de woorden van mijn dochter te citeren: “Dankjewel dat jullie zo goed voor ons hebben gezorgd! En het leukste vond ik dat Joy er was, en het zwemmen en het paard van Sinterklaas.”

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input