Wesley - december 2018

op .

Wij mochten met de stichting Lach voor een Dag naar het landgoed van Sinterklaas op Duinrell. Wow, wat was dat geweldig! Wij hadden onze 3 jongens nog helemaal niks verteld van te voren. Het was echt een superverrassing voor ze. Op vrijdag kwamen we aan en daar werden we heel hartelijk welkom geheten door Sandra. Zij bracht ons naar ons huisje. Bij aankomst was daar al de eerste verrassing. Allemaal lekker eten voor het ontbijt, lekkere snoepjes, chipjes en drankjes. Een bak vol pepernoten en kleurboeken maakte het plaatje compleet. 's Avonds zijn we heerlijk gaan zwemmen in het tikibad. Daarna allemaal heerlijk naar bed. Onze jongens slapen thuis met zijn drietjes op 1 kamer, hier 2 bedden aan elkaar geschoven en voila 3 kids een slaapplek bij elkaar.

Op zaterdag werd er om half 10 aangeklopt, of we met zijn allen op de foto wilden, tuurlijk! Om 10 uur kwam Sandra met onze Piet voor deze dag. Ze hadden voor de jongens 3 pietenpakken meegenomen. Jongste en oudste meteen omgekleed, middelste wilde alleen de baret op. Prima alles mag en niks moet. Met Piet en Sandra naar een opstapplek gelopen waar nog meer gezinnen stonden te wachten. We zouden met een golfkar naar het park gebracht worden maar voor die er was kwam de Duinrelltrein, daar pasten we bijna allemaal in, geweldig. Om kwart over 12 zouden we weer verzamelen bij la place voor een gezamenlijke lunch. Tot die tijd konden we het park verkennen. Van alles bekeken en ingegaan. Piet was ook voor alles in! Lees hier het complete verslag.

Wesley fotovierkant4

Nog even in het huis van sinterklaas geweest. Daar konden we van alles zien, pietenschool, kluisjes voor de pieten, keuken, slaapkamer van Sinterklaas en de pieten en de pakjeskamer met een heuse pakjeskluis. Voordat we naar de lunch gaan wilde de middelste toch ook zijn pietenpak aan dus terug naar het huisje om even om te kleden. Na de lunch mochten we meerijden in de pietenparade en daarna naar het Sisa Sinterklaasconcert met Sita, divapiet, partypieten en Sinterklaas. Vervolgens na afloop op de foto en daarna lekker nog even het park in. Jammer genoeg begon het wel steeds meer te regenen. Op naar het huisje dan maar.

Bij thuiskomst in het huisje weer een superverrassing! Een bakplaat met lekkere vleesjes, stokbrood en sausjes. We wilden net aan tafel toen er gebonkt werd op de deur. Tot onze verrassing stond daar Sinterklaas met 3 pieten met een grote zak cadeautjes. Oh, wat waren de kindjes blij! Na het eten nog even bowlen/ kegelen en vervolgens naar bed. Drie doodvermoeide jongetjes!

Zondagochtend eerst lekker ontbeten met de broodjes die we hadden gekregen. Daarna lekker nog even een spelletje spelen. Tot er ineens weer 3 pietjes voor de deur stonden. Ook "ons" Pietje. Ze kwamen even goedemorgen zeggen. Zo leuk, jongste ook weer superblij, kon nog even een dikke knuffel geven aan haar. Toen zijn we nog even het park ingegaan, lekker even wat gegeten en toen was het alweer tijd voor de pietenparade. Nu konden we de stoet bekijken vanaf de grond, ook indrukwekkend en leuk!

Daarna even terug naar het huisje om de zwemspullen te halen. Sandra kwam nog "tattoo's" zetten bij de jongens, vonden ze echt te gek. Na het zwemmen kwam Sandra ons samen met Piet en haar dochter gedag zeggen. De jongens in een golfkar met een aantal pieten naar de receptie en wij er in de auto achteraan. Daar aangekomen de kids overzetten in de auto.

We kregen nog een heerlijk uitzwaai als afscheid van de pieten. De jongens liggen moe maar tevreden te slapen. Ik kan terug kijken met een big smile op mijn gezicht!! Dit was echt een geweldig weekend. De middelste zegt al “dit ga ik nooit meer vergeten!” Dank jullie voor dit geweldige weekend!

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input