Sami - december 2018

op .

Dank, dank, dank, voor het geweldige weekend dat ik met mijn kinderen en de aanwezige zorg mocht beleven! Herinneringen voor het leven zijn er gemaakt tijdens dit mooie weekend, wat tot in de puntjes perfect is georganiseerd.Al bij aankomst werden we begeleid naar ons huisje, wat helemaal gepersonaliseerd was met naambord en al.

Binnen aangekomen hingen er slingers, ballonnen, stonden er cadeautjes en heerlijke boodschappen, wat een feestje zo'n aankomst! En een brief dat we de volgende dag om 10:00 uur klaar mochten staan voor de volgende verrassing.

Een paard in de tuin! jaja, om 09.30 uur kwam Amerigo samen met de paardenpieten ons begroeten, wat een start van de dag zeg. Ook kregen we "gewoon" een hele dag een privépiet mee, ter begeleiding en ondersteuning. Oh oh wat hebben we van en met elkaar genoten die dag.
Ja, deze lieve piet heeft het geweten, we gingen niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 keer de achtbaan in, zowel de kikkerbaan als de stoere en snelle Dragonfly. Deze piet heeft ons de leuke attracties in Duinrell laten zien en beleven, ons naar het Sinterklaashuis gebracht, nog een keer met Amerigo privé op de foto en heel wat pepernoten gegeten. Wat een feest!! Voor we het wisten was de ochtend al om en tijd voor de gezamenlijke lunch; frietjes!!!  Daar maak je natuurlijk kinderen heel blij mee.

En voor we het wisten, werden we naar een privéingang gebracht om op de eerste rang het SISA sinterklaas concert te beleven. Wederom zo'n feest met zang en dans en daarna nog op de foto met Sinterklaas, Sita, de Diva Piet en de Partyyyyy pieten. Ja, Van Hoorne en Stichting lach voor een dag weten wel hoe je een goed feestje moet bouwen. Lees hier het complete verslag.Sami collage

Maar de dag was nog niet om...... bij terugkomst bleken er pieten in het huisje te zijn geweest die de gourmetplaat en alle boodschapjes al hadden klaargezet en de tafel hadden gedekt... Wat worden wij enorm verwend! Als klap op de vuurpijl kwamen toen de Sint en zijn pieten ook nog langs met een zak cadeaus voor Sami en Adam....
Wauw, de kinderen en ik waren onder de indruk. Wat hebben wij die avond heerlijk gegeten en nog gespeeld met de cadeaus.

Maar natuurlijk was het weekend ook toen nog niet om, op zondag kwamen de pieten nog een keer langs. En Adam mocht nog een keer met piet Leanna de achtbanen in terwijl de zorg en ik even de tijd namen in het huisje, samen met Sami om wat op te ruimen, in te pakken en onze zwemspullen te pakken voor het Tiki-bad!! Toen we het park daarna inliepen, kwamen we piet Leanna en Adam al snel tegen.Jammer genoeg had de piet geen zwemdiploma en kon niet mee gaan zwemmen ;)

Ook in het Tiki-bad was het goed vertoeven, voor zowel Sami (die ook niet kan zwemmen, maar wel van water houd) en voor Adam die samen met mama heel wat glijbanen heeft uitgeprobeerd met dolle pret voor beide kan ik u vertellen.

Na een heerlijke lunch en alle laatste spulletjes bij elkaar vergaren was het dan toch echt de tijd gekomen om afscheid te nemen van het lieve team, onze fantastische privépiet Leanna en natuurlijk Marjanne. We werden letterlijk door een hele club met pieten uitgezwaaid. Wat een vaarwel was dat!

Lieve mensen, jullie hebben ons echt een zorgeloos en onvergetelijk weekend gegeven, waar samen genieten de boventoon heeft gevoerd en waar wij met een warm hart aan terugdenken. Mijn dank als mama van deze 2 kanjers is niet in woorden uit te drukken.
Ga vooral door met wat jullie doen voor deze prachtige doelgroep en deze gezinnen!

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input