Femme - december 2018

op .

Wie goed doet, goed ontmoet. Als verrassing tijdens de koffiemorning die Femme organiseerde voor het goede doel ontving Femme voor haar zelf vier kaartjes voor De Kleine Zeemeermin De Musical. Wat zij en wij als ouders niet wisten was dat achter de schermen er meer bezig was, zo werden we dus op een dag gebeld door stichting Lach voor een Dag.
Aan de ene kant van de lijn stelde Diana ons op de hoogte dat ze bezig waren om voor Femme een wensdag te organiseren. Aan de andere kant van de lijn hing een mama die dol blij was dat een wens van haar dochter in vervulling zou gaan. En zo was het dat op zondag 23 december een grote limousine voor kwam rijden er een lakei uitstapte en een rode loper werd uitgerold voor de deur van Femme.

Tringgg, Femme deed de deur open. ‘Hallo’, klonk het bij de voordeur, ‘ik ben lakei Bas en ik kom jou en je familie ophalen voor jouw wensdag.’ Die blik in haar ogen die vergeet je niet meer. Volverbazing en blij stapte Femme samen met haar vriendin Yenthe, papa, mama, oma en opa in de limousine. In de limousine begon het feest al met snoepjes, drinken en goede muziek. Lakei Bas en chauffeur Jan brachten ons naar Waalwijk waar bij aankomst bij theater De Leest, Diana en een fotograaf van de stichting ons al op stonden te wachten.

Femme en Yenthe werden begeleid naar de VIP room vol met snoep, ballonnen, drinken en taart. Er was zelfs een speciale VIP kleedkamer voor de dames waar ze na het ontvangst omgekleed werden tot echte zeemeerminnen. De grote wens van Femme was natuurlijk niet alleen de musical kijken maar vooral de mensen van de musical ontmoeten met één groot voorbeeld Sita. En ze had het nog niet uitgesproken en daar stond ze samen met haar vriendin op het podium, backstage met Sita en de hele cast van De Kleine Zeemeermin. Beide vriendinnen konden geen woord meer vertellen zoveel indrukken ineens. Lees hier het complete verslag.Femme small

Wie ze ook te gek vonden waren Titus en Fien, die deden zo gek. Ook vriend Geert Hoes, en mede opgever voor haar wens, kwam nog even een hand geven en succes wensen. Na deze ontmoeting mochten we plaats nemen op supermooie plaatsen om te gaan genieten van de musical. Wat hebben we genoten en gelachen, schitterend gewoon.

We werden naar de lobby gebracht daar mochten we op de foto met iedereen van de cast en meezingen met de liedjes die er gezongen werden.
Op een moment werden we geroepen en zijn we terug gegaan naar de VIP kamer boven en daar stonden frietjes en snacks klaar. Lekker eten en heerlijk nagenieten van de musical Tijdens dat eten schoven Titus en Fien, Sita, de Prins en de rest van de cast ook nog aan bij ons aan tafel en wat hadden ze bij zich? Femme en Yenthe werden getrakteerd op een hele grote goodybag vol met cadeaus ze wisten niet waar ze moesten kijken. De twee dames waren heerlijk aan het spelen, papa en mama konden heerlijk even lekker praten en hun harten luchten wat ook soms wel eens nodig is.

We hebben als gezin deze dag intens mogen beleven, en Femme heeft de dag erna zeker haar tol betaald maar weet, dit nemen ze haar nooit meer af deze herinnering is blijvend en is voor ons als gezin belangrijker dan ooit. Dank jullie wel voor deze mooi dag en het vullen van Femme haar avonturenboek.

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input