Jade - december 2018

op .

2 december was voor ons de dag; de wensdag voor Jade vanuit Stichting Lach voor een Dag. Voor Jade was het een complete verrassing. Ze wist alleen dat opa en oma bij ons op visite kwamen en dat we samen met haar broer Dave wat leuks gingen doen. Ineens ging de bel Lakei Larissa en chauffeur Rémon stonden voor ons klaar met een super mooie limousine en een rode loper! Dave was door het dolle heen en Jade vond het allemaal erg spannend! Maar toen we vertelde dat we naar Woezel & Pip gingen was Jade ook al snel enthousiast.

In de limo werden we welkom geheten met lekkere kinderchampagne en snoepjes, de rit met de limousine was al een feest opzicht! Chauffeur Rémon vertelde dat Sinterklaas gisteren bij hem in de limo was en cadeautjes had achter gelaten voor Jade en Dave! Beiden kregen ze een super mooi cadeau! Eenmaal bij het theater werden we opgewacht door de fotograaf (Michel) en vrijwilligster Henriëtte.

We werden begeleid naar een supermooie ruimte de ‘VIP-room’ van Jade. Daar stond een heerlijke brunch voor ons klaar en een kleurtafel! Jade kreeg een supermooi Woezel & Pip shirt met haar naam en voor beiden was er nog een chocolade letter.
Na de brunch werden we opgehaald voor een ontmoeting met de cast! Jade vond het super spannend om alle vriendjes van de tovertuin van zo dichtbij te zien maar ook zij kwam al snel los! Ook grote broer Dave werd heerlijk vermaakt door Charlie! Woezel was op zoek naar cadeautjes voor hen! Nog meer, en ze zijn al zo verwend! Beiden kregen ze mooie Woezel en Pip oortjes en Jade een mooie wijze varen knuffel, ook kregen ze nog een tas helemaal gevuld van Junior! Daarna nog weer even bijkomen in de VIP ruimte.

Daarna gingen we naar de voorstelling samen met lakei Larissa. Wat een super voorstelling Jade heeft de hele voorstelling gestaan en gedanst! Opa, oma, mama en Dave hebben ook genoten van de voorstelling.

Na de voorstelling gingen we terug naar de VIP ruimte daar wachtte een super mooie Woezel & Pip taart op ons! Na het taart eten gingen lakei Larissa, Dave en Jade nog een speurtocht doen in het theater, ze hebben een telefoonnummer gekregen die ze moesten bellen.... hé dat was de Sint, er lagen cadeautjes verstopt! Alle 3 een heerlijke chocolade letter!

Daarna kwam er een tijd van afscheid nemen, wat een onvergetelijke dag hebben jullie ons gegeven! Super geregeld en met veel liefde ❤️ dank jullie allen.Jade collage 2 hg

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input