Laura - december 2018

op .

Na een hele onrustige nacht, met weinig slaap, hebben we Laura en haar broertje verteld dat we vandaag iets leuks gingen doen. Dat er iemand ons op zou komen halen van Stichting Lach voor een Dag! In eerste instantie wilde ze allebei niet. Ze vonden het allebei heel erg spannend. Maar na ze een beetje verteld te hebben wat we gingen doen, vonden ze het misschien, stiekem, toch wel leuk!
Om 5 voor 12 belde Lakei Bas aan en kon het feest beginnen. Aan het einde van de straat stond een limousine met rode loper op ons te wachten. Chauffeur Gerard hield voor ons de deur open. Wat was dit gaaf, de muziek stond al aan en er waren snoepjes en champagne in de auto. Na een ritje kwamen we bij het Zuiderstrandtheater aan.

Daar stonden Diana en Adrie op ons te wachten. We leken wel beroemd! Weer mochten we over de rode loper ( dit was echt wel spannend voor Laura) en gingen we het theater binnen.
Eerst een paar foto's met Woezel en Pip en daarna werden we meegenomen naar een zaal waar onze tafel mooi was gedekt met allemaal donuts en lekkere snoepjes. Echt geweldig!

Na wat drinken en lekker snoepen zijn we naar de kleedkamer gegaan, waar we mooi geschminkt werden door Diana. Ook kregen Laura en Robin een tattoo van Woezel en Pip. Hier waren ze al heel blij mee. Maar het feest was nog niet klaar. Laura kreeg nog een mooie trui met haar naam erop en Robin een pet met zijn naam erop! Nadat twee mensen van het toneel langs waren gekomen zijn we weer naar beneden gegaan. En toen was het tijd..... Tijd om naar de zaal te gaan. We hadden hele mooie plekken op rij negen en in het midden. We konden alles heel goed zien!

Het was een mooie en leuke voorstelling, maar ook best wel spannend. Robin heeft dan ook voornamelijk bij papa op schoot gezeten en ook Laura kroop bij hem op schoot. Maar bij de liedjes zongen ze weer uit volle borst mee en waren ze ook een dinosaurus. Na afloop van de voorstelling mochten ze nog met Woezel en Pip op de foto. Ook dit was spannend, maar ze deden het wel en kregen ze een high five en een knuffel van ze. Ook hier werden ze verwend met allerlei cadeautjes. Voor zo was het al een geslaagde dag! Lees hier het complete verslag.Laura 1

Maar het was nog niet klaar. Na wat drinken, zijn we weer met de limo op pad gegaan. Er was nog een verrassing. Een verrassing om de dag compleet te maken. We zijn met de limo naar de McDonalds in Berkel en Rodenrijs gegaan. Ook hier werden we voor de deur afgezet en stond het personeel op ons te wachten. Hier werd ook weer de rode loper uitgelegd! Binnen was er voor ons de tafel gedekt en was Pikachu er, en kregen ze nog een cadeau (een rugtas van de McDonalds). Het feest was nu helemaal compleet. Na lekker te hebben gegeten, hebben Robin en Laura nog even op de speeltafel gespeeld. Na een geweldige dag hebben we afscheid genomen van Diana en zijn we thuis gebracht door Gerard, Adrie en Lakei Bas.

Het was een leuke en vermoeiende dag. Laura is dan ook gelijk in slaap gevallen en was Robin nog even aan het zingen. De nacht is een stuk rustiger verlopen. Helaas nog wel wakker van half 12 tot 1, maar daarna weer lekker geslapen. Vanmorgen wilde Laura haar mooie Woezel en Pip trui aan en deed Robin zijn pet op en hebben ze samen gespeeld. De een was Woezel en de andere Pip en hebben ze gedanst op de muziek die in de tas zat.

Kortom...… Het was een geweldige dag met een Lach

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input