Zoë - mei 2019

op .

Zaterdag 4 mei jl.. was het Zoë haar wensdag. Om 9:00 uur werden we opgehaald met de limousine door chauffeur Luuk en lakei Piet. De heenreis was al een groot feest met snoepjes en kinderchampagne.

Aangekomen bij Julianatoren, werden we opgewacht door vrijwilliger Tanja. Zij nam ons mee naar het restaurant waar een speciaal voor Zoë gereserveerde tafel klaar stond. Er was een taart met Zoë haar foto en vele lekkernijen. Aan tafel kwam direct meneer kaasgaaf samen met Jul en Julia langs. Meneer Kaasgaaf had een hele mooie jurk voor Zoë (dezelfde als mevrouw Suikerspin). Deze ging direct aan en toen was het tijd om samen met Tanja, Luuk en lakei Piet het park in te gaan.

Hier keek Zoë haar ogen uit en genoot van ieder moment. In de middag zijn we nog naar een show geweest waar Zoë volop kon dansen en genieten. Aan het eind van de show mocht Zoë nog met de artiesten op de foto. Aan het eind van de dag kwamen meneer kaasgaaf en mevrouw suikerspin nog bij Zoë langs. Zij hadden alle tijd voor Zoë en niks was te veel. Daarna nog even samen op de foto en toen was het weer etenstijd. Zoë heeft heerlijk genoten van een pannenkoek.

Toen was het tijd voor de terug reis. En wie dacht dat Zoë in de auto een dutje zou doen heeft het mis. Ook hier werd nog genoten van deze speciale rit. Al met al was dit een geweldige dag waar nog lang herinneringen aan opgehaald worden.

We willen jullie bedanken dat Zoë is uitgenodigd voor deze wensdag. We hebben Zoë echt de hele dag zien genieten. Speciaal willen wij Tanja bedanken voor het organiseren en begeleiden van deze bijzondere dag, chauffeur Luuk voor de mooie rit en de gezelligheid deze dag en niet te vergeten Lakei Piet die Zoë op haar wenken heeft bediend deze dag. We vonden het erg gezellig dat jullie ons wilden vergezellen deze dag.foto Zoe Julianatoren LR

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input