Nynke - Februari 2019

op .

Op 25 februari was de wensdag van Nynke. Samen met haar ouders en zusje heeft ze genoten van een heerlijk dagje uit. Zo werden ze opgehaald met de limousine van de Stichting inclusief een lakei. Wat was dit een verrassing. Nynke wist immers niet wat er allemaal te gebeuren stond.

In theater Flint vertelde Michael van Hoorne haar dat ze naar De Kleine Zeemeermin – De Musical zouden gaan. Geheel in stijl werden de zusjes dus omgekleed: Nynke als een echte kleine zeemeermin en haar zusje als prinses. Van theater Flint kreeg de familie een uitgebreide High Tea aangeboden.

Voordat ze de musical bezochten, mochten ze als echte VIP’s via de coulissen naar de bühne voor een kennismaking met de cast van De Kleine Zeemeermin. Uiteraard werden hier ook de nodige foto’s gemaakt. Na de superleuke voorstelling kwam de cast nog een keer langs om niet alleen afscheid van Nynke en haar familie te nemen, maar ook om Nynke en haar zusje een paar leuke cadeautjes te brengen als herinnering aan de musical.

Tussen alle belevenissen door zorgde goochelaar Marc voor het nodige vertier. Als klap op de vuurpijl had lakei Ashley uit wel 20 ballonnen 2 mooie zeemeerminnen gemaakt. Tenslotte werd de dag afgesloten met een heerlijke pannenkoek in de Kabouterhut te Amersfoort.Nynke wensdag

 

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input